Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaan, mitä läheisesi kertoo sinulle. Suora kommunikointi on nyt tärkeää. Ylilyöntejä tulee välttää kaikilla elämän osa-alueilla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä anna menneisyytesi määritellä tulevaisuuttasi. Anna vanhojen unohtua ja avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Solmit nyt helposti uusia tuttavuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Asennoitumisesi tärkeään asiaan saattaa muuttua tänään. Saat paljon uutta tietoa, joka on omiaan muokkaamaan mielipidettäsi. Älä tee vielä ratkaisevia vetoja.

 

KAKSONEN

On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistojasi menneiden osalta. Pidä huolta siitä, että täytät sinuun kohdistuvat odotukset. Muista asioiden tärkeysjärjestys.

 

RAPU

Luovuutesi saa nostetta reippaasta asenteestasi. Mikään ei pitele sinua tänään, ja sinulla tuntuu olevan ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Kylvät aluille hyviä muutoksia.

 

LEIJONA

Yrität astua askeleen eteenpäin, mutta joudutkin ottamaan sen jälkeen reilusti takapakkia. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Tutki tilannetta kaikessa rauhassa ennen seuraavaa siirtoasi.

 

NEITSYT

Sinulla on silmää olennaisille yksityiskohdille. Löydät tänään kokonaiskuvasta nopeasti ne seikat, jotka ovat kiinnostuksen arvoisia. Kykysi ei jää muilta huomaamatta.

 

VAAKA            

Tarkastele tilannettasi kaikessa rauhassa ja punnitse mahdollisia vaikutuksia. Mielesi saattaa muuttua matkan varrella vielä lukuisia kertoja. Kärsivällisyys on tarpeen.

 

SKORPIONI

On aika ottaa askel eteenpäin ihmissuhteissa tai työelämässä. Ole rehellinen sekä itseäsi että muita kohtaan. Avoimuudella pääset pitkälle.

 

JOUSIMIES

Luota faktoihin, jotka tulevat luotettavasta lähteestä. Olisi paha moka ottaa kiertävät huhut todesta. Pidä omat yksityisasiasi salassa.

 

KAURIS

Perhe ja koti menevät nyt kaiken muun edelle. Käänny tarpeen vaatiessa ammattilaisen puoleen, jos tarvitset neuvoja käytännön kysymyksessä. Älä sooloile turhia.

 

VESIMIES

Oma aika tekisi nyt hyvää. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Tauko antaa sinulle tilaisuuden järjestellä ajatuksiasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla