Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Pidä pieni tauko miettiäksesi, mihin olet matkalla. Äkkipikaisia päätöksiä kannattaa nyt välttää viimeiseen asti. Älä anna periksi painostavalle ihmiselle.

KALAT

Kuuntele vaistoasi uusien ihmisten parissa. Saatat joutua kieltäytymään kohteliaasti muutamasta ehdotuksesta. Se on kuitenkin omaksi parhaaksesi.

OINAS

Ihmissuhteissa on luvassa jännitteitä. Aito kuunteleminen selvittää monta ongelmaa kuin itsestään. Avoin mieli auttaa sinua asettumaan muiden asemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Lykkää liikkeelle muutoksia. Pienissä uudistuksissa on paljon voimaa. Tavoitteesi ovat jo lähempänä kuin uskotkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Kerää faktat pöytään. Nyt ei kannata tehdä päätöksiä, ennen kuin olet sataprosenttisen varma asiastasi. Älä kuuntele negatiivisen ihmisen puheita.

RAPU

Seuraa vaistoasi paikasta toiseen tänään. Ilmassa on romantiikkaa ja yllätyksiä. Joku lähipiiristäsi lähestyy sinua tuoreen ehdotuksen kanssa.

LEIJONA

Viimeaikaiset tapahtumat voivat vaatia hieman sulattelemista. Ylireagoimista kannattaa välttää viimeiseen asti. Pui sen sijaan asiaa hyvän ystävän kanssa.

NEITSYT

Korjaa pieleen mennyt asia ja jatka elämääsi. Kaikenlainen tapahtumien dramatisointi on silkkaa ajan hukkaa. Keskity sen sijaan mukavampiin seikkoihin.

VAAKA

Tarkkaile ympäristöäsi. Nyt kannattaa pysytellä kaukana dramaattisista tapahtumista. Joku saattaa kaivata sinua tänään sovittelijaksi.

SKORPIONI

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Pidä silmät auki, sillä ratkaisu kysymykseesi voi löytyä epätavalliselta taholta. Älä sekoita pakkaa tarpeettomasti.

JOUSIMIES

Ihmisjoukot saattavat koetella kärsivällisyyttäsi tänään. Lähde liikkeelle yksin, jos haluat nähdä nopeita muutoksia. Onni on nyt puolellasi.

KAURIS

Päivä tuo mukanaan inspiroivan muutoksen. Saat siitä uutta kipinää, joka voi johtaa elämässäsi merkittäviin käänteisiin. Mieti, mitä todella haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla