Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle sinulle tärkeän asian puolesta. On hyvä päivä kontaktien solmimista varten. Tapaat paljon kiinnostavia ihmisiä.

 

SKORPIONI

Älä menetä hermojasi takaiskujen sattuessa kohdalle. Et voi välttyä ongelmilta tänään, mutta oikea asennoituminen pelastaa tilanteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Päivä sisältää hämmentäviä tilanteita, jotka saattavat koetella hermojasi. Joku ei ole täysin rehellinen tunteistaan puhuessaan. Kärsivällisyys on tarpeen.

 

KAURIS

Päivä kysyy kykyä sietää epävarmuutta. Ole avoin ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Joustavuus on paras valttisi.

 

VESIMIES

Suojele itseäsi ja jätä riskialttiit projektit omaan arvoonsa. Terveytesi ja jaksamisesi ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä. Valppaus säästää sinut ongelmilta.

 

KALAT

Luvassa on onnellisia käänteitä. Onni potkaisee sinua lahjan tai hauskan kohtaamisen muodossa. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

OINAS

Älä anna kenenkään leikkiä tunteillasi. Joku käyttää sinuun nyt epäreiluja temppuja. Päivä yllättää sinut monessa käänteessä niin hyvässä kuin pahassakin.

 

HÄRKÄ

Lykkää muutoksia liikkeelle rytinällä. Käy läpi vaihtoehtojasi ja seulo niistä parhaat päältä. Hyviä uutisia on syytä juhlia rakkaassa seurassa.

 

KAKSONEN

On aika palata asioissa taaksepäin ja viilata suunnitelmaasi entistä parempaan kuosiin. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Kaikki riippuu nyt oma-aloitteisuudestasi.

 

RAPU

Anna vaistosi viedä sinua eteenpäin. Luova projekti osuu kohdallesi ja avaa ovia. On loistava hetki uusien ystävyyksien syntymiselle.

 

LEIJONA

Luota vahvuuksiisi. Sinulla on kaikki tarpeelliset avaimet käsissäsi onnistuaksesi. Ole avoin ehdotuksilla ja uusille asioille.

 

NEITSYT

Tee jotain uutta ja repäisevää. On aika lähteä kauas mukavuusalueelta ja ottaa riskejä. Ota etäisyyttä turhanpäiväiseen draamaan.     

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla