Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Tarvitset lisää tietoa päätöksen tehdäksesi. Uteliaisuus on nyt paras aseesi. Kysele lisää ja kaivele taustoja, kunnes sinulla on kaikki tarvittava.

VESIMIES

Pysy tilanteen tasalla. Jotain suurta on nyt meneillään elämässäsi. Ota jokainen tilanne käsittelyyn diplomaattisella asenteella ja myötätunnolla varustautuneena.

KALAT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin tavoitteesi ovat jo askeleen lähempänä sinua. Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka aiheuttavat sinulle lähinnä päänsärkyä. Hyvinvointisi vaatii tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Lähde liikkeelle. Huolellinen suunnittelu on iso apu päivän haasteiden keskellä. Pidä huoli siitä, että noudatat samoja sääntöjä kuin muutkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Nyt kannattaa puskea täysillä eteenpäin etenkin työrintamalla. Käsillä on projekti, joka on lähellä sydäntäsi. Ole kohtelias ja huomaavainen joka tilanteessa.

KAKSONEN

Mieti, mihin tähtäät. Tavoitteesi saattaa vaatia jostain luopumista. Luota vaistoosi ja suuntaa kohti tuntematonta, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta.

RAPU

Kuuntele saamiasi neuvoja, sillä niissä piilee kullanarvoista tietoa. Määrätietoisuutesi on tänään paras valttisi. Älä luovu leikistä yksittäisen takaiskun vuoksi.

LEIJONA

Ota opiksi menneistä. Sinulla on tänään valinta edessäsi, eikä ole mitään syytä toista vanhaa vahingollista kaavaa. On uuden vaiheen aika.

NEITSYT

On yhteisten päätösten aika. Kysele, yritä ymmärtää kaikkien mielipiteitä parhaasi mukaan ja ehdota kompromissia. Olet elementissäsi neuvottelijan roolissa.

VAAKA

Älä anna kenenkään päättää puolestasi, mikä sinulle on hyväksi. Rajojasi jatkuvasti testaavaan ihmiseen on hyvä ottaa hieman etäisyyttä. Keskity nyt itseesi ja hyvinvointiisi.

SKORPIONI

Terveytesi tulisi olla nyt tärkeysjärjestyksen kärjessä. Pidä itsestäsi huolta niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. On hyvä hetki tarkistaa ihmissuhteidesi tila.

JOUSIMIES

Sanat ovat vain sanoja. On tullut aika unohtaa puhuminen ja ottaa ensimmäinen todellinen askel kohti tavoittelemaasi. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla