Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde mukaan sinne, missä tapahtuu. Olet nyt parhaimmillasi ihmisten keskellä. Uskalla haastaa itsesi ja ylläty iloisesti aikaansaannoksistasi.

 

VAAKA

Ole tarkkana perheenjäsenten kanssa. Vanhempi sukulainen saattaa kääntyä tänään puoleesi avun tarpeessa. Etene asioissa etappi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ota tunteesi vastaan sellaisinaan. Tosiseikkoja vastaan taistelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Yhdistä voimat inspiroivan tyypin kanssa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisyydessä sattuneiden mokien pariin. Nyt on hyvä käydä mahdolliset sudenkuopat läpi välttääksesi niihin uudestaan putoamisen.

 

KAURIS

On aika toimia, jos et ole tyytyväinen nykytilanteeseen. Älä jää voivottelemaan kuvioon, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki riippuu itsestäsi.

 

VESIMIES

Anna jokaisen pitää omat mielipiteensä. Jatka oman juttusi tekemistä, vaikka kuulisitkin ympäriltäsi kritiikkiä. Väitteleminen olisi ajan haaskaamista.

 

KALAT

Aseta rima korkealle. Panostuksesi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin. Raha-asiat saavat positiivisen käänteen tänään.

 

OINAS

Pysy liikkeessä, tuli mitä tuli. Nyt ei ole aika hidastaa tahtia. Takaiskuilta ei voi välttyä, mutta voit ammentaa niistä lisää voimaa eteenpäin jatkaaksesi.

 

HÄRKÄ

Tee muutokset oikeista syistä. Rakenna suunnitelmasi tukevalle pohjalle. Nyt on aika tehdä rohkeita siirtoja ja tähdätä korkealle.

 

KAKSONEN

Pidä huolta itsestäsi. Suojele niin tavaroitasi kuin yksityisyyttäsikin. Hoida asiasi itsenäisesti ilman tarpeettomia välikäsiä.

 

RAPU

Nosta äänesi kuuluviin. Tekemäsi ehdotukset voivat saada aikaan suuria muutoksia. Puhu suoraan ja kaunistelematta, kun kyse on ihmissuhdeasioista.

 

LEIJONA

Luota tulevaisuuteen. Älä vaivaa päätäsi asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Pidä suunnitelmasi toistaiseksi omana tietonasi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.