Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde mukaan sinne, missä tapahtuu. Olet nyt parhaimmillasi ihmisten keskellä. Uskalla haastaa itsesi ja ylläty iloisesti aikaansaannoksistasi.

 

VAAKA

Ole tarkkana perheenjäsenten kanssa. Vanhempi sukulainen saattaa kääntyä tänään puoleesi avun tarpeessa. Etene asioissa etappi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ota tunteesi vastaan sellaisinaan. Tosiseikkoja vastaan taistelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Yhdistä voimat inspiroivan tyypin kanssa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisyydessä sattuneiden mokien pariin. Nyt on hyvä käydä mahdolliset sudenkuopat läpi välttääksesi niihin uudestaan putoamisen.

 

KAURIS

On aika toimia, jos et ole tyytyväinen nykytilanteeseen. Älä jää voivottelemaan kuvioon, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki riippuu itsestäsi.

 

VESIMIES

Anna jokaisen pitää omat mielipiteensä. Jatka oman juttusi tekemistä, vaikka kuulisitkin ympäriltäsi kritiikkiä. Väitteleminen olisi ajan haaskaamista.

 

KALAT

Aseta rima korkealle. Panostuksesi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin. Raha-asiat saavat positiivisen käänteen tänään.

 

OINAS

Pysy liikkeessä, tuli mitä tuli. Nyt ei ole aika hidastaa tahtia. Takaiskuilta ei voi välttyä, mutta voit ammentaa niistä lisää voimaa eteenpäin jatkaaksesi.

 

HÄRKÄ

Tee muutokset oikeista syistä. Rakenna suunnitelmasi tukevalle pohjalle. Nyt on aika tehdä rohkeita siirtoja ja tähdätä korkealle.

 

KAKSONEN

Pidä huolta itsestäsi. Suojele niin tavaroitasi kuin yksityisyyttäsikin. Hoida asiasi itsenäisesti ilman tarpeettomia välikäsiä.

 

RAPU

Nosta äänesi kuuluviin. Tekemäsi ehdotukset voivat saada aikaan suuria muutoksia. Puhu suoraan ja kaunistelematta, kun kyse on ihmissuhdeasioista.

 

LEIJONA

Luota tulevaisuuteen. Älä vaivaa päätäsi asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Pidä suunnitelmasi toistaiseksi omana tietonasi.