Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Pysy rauhallisena, oli tilanne mikä tahansa. Mielentilasi vaikuttaa tänään ulosantiisi valtavasti. Älä anna periksi negatiivisuudelle, tuli se sitten sinusta tai ulkoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Tee voitavasi saadaksesi liikkeelle positiivisia muutoksia. Tekosi voima on sanoja suurempi. Älä jätä ideaa pelkäksi puheeksi, vaan edistä asioita todella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestä. On aika muistella menneitä ja palauttaa mieleen tärkeä seikka, josta voi olla apua nykyhetkessä.

 

SKORPIONI

Kuuntele tarkkaan ja pohdi tilannettasi. Sinulla ei ole mihinkään kiire. Perusteellinen harkinta säästää sinut nololta mokalta.

 

JOUSIMIES

Tauko tekisi hyvää. Suuntaa energiasi jonnekin aivan muualle ja anna ajatustesi levätä. Tutustu aihepiiriin, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin suuntaat energiasi seuraavaksi. Voit tehdä ratkaisuja, jotka edistävät niin omiasi kuin yhteisiäkin asioita. Yhteistyössä on voimaa.

 

VESIMIES

Pidä silmällä omia tunteitasi. Ne saattavat kuohahtaa pieneltä tuntuvan jutun takia. Pohdi, mitä purkauksen takana oikeasti piilee.

 

KALAT

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä. Muista ajatella omaa jaksamistasi. Hyvinvointisi ei ole asia, joka kannattaisi uhrata työrupeaman vuoksi.

 

OINAS

Ole oma itsesi joka tilanteessa. Tuo persoonaasi reippaasti esiin tänään. Toisten kopioiminen ei vie sinua mihinkään pidemmän päälle.

 

HÄRKÄ

Kriittisten sanojen ei pidä antaa lannistaa sinua. Ota palautteesta rakentavat osat mukaasi, mutta anna kaiken muun unohtua saman tien. Usko itseesi ja kykyihisi.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Taloudelliseen tilanteeseesi on luvassa uusia tuulia. Kaikki on helpompaa, jos muistat tärkeysjärjestyksesi.

 

RAPU

Lähde liikkeelle siitä, mikä on teoriassa mahdollista. Realistinen suunnitelma on kaiken hyvän alku. Toivottoman tapauksen kanssa on turha jäädä kiertämään kehää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla