Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Työasiat saattavat nyt tulla sekoittamaan ajatuksiasi muillakin elämäsi osa-alueilla. Anna itsellesi aikaa sopeutua muutoksiin. Olet suurten murrosten keskellä.

LEIJONA

Päivä saattaa nostaa esiin jännitteitä sukupolvien välillä. Suhtaudu kaikkeen myötätunnolla ja kiinnostuksella. Oikea asenne vie asioita eteenpäin.

NEITSYT

Sinun ei tarvitse setviä muiden ongelmia heidän puolestaan. Käännä huomiosi sinne, missä tarvitset sitä eniten. On hyvä hetki oppia uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Epävarmuus voi iskeä vaikealla hetkellä ja horjuttaa hyvää päätöstä. Älä ota tosissasi kuulemaasi sivukommenttia, etenkään jos sinulla on syytä epäillä puhujan motiiveja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Ole tarkkana ja pidä puoliasi. Joku saattaa käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, jos heittäydyt sinisilmäiseksi. Muista ajatella omaa parastasi.

JOUSIMIES

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. Mielikuvitusrikas ideointi sopii päivän ohjelmaan. Saatat löytää yllättävän yhteisen tekijän uuden ihmisen kanssa.

KAURIS

Ota muutokset vastaan avoimin mielin. Väistämättömiä asioita vastaan ei kannata taistella. Ratkaisu stressaavaan pulmaan löytyy yllättävältä taholta.

VESIMIES

Säädä syömiseen ja liikuntaan liittyvät tapasi kohdilleen. Päivä on otollinen tavoitteiden asettamiselle ja ryhtiliikkeille. Joku pyytää sinulta palvelusta.

KALAT

Pääset tänään helposti asioissa eteenpäin kyselemällä ja sopeutumalla uusiin käänteisiin. Ehdota ratkaisuja ongelmakohtiin jäämättä suurentelemaan niitä.

OINAS

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Älä anna kenenkään lannistaa sinua negatiivisilla kommenteillaan. Keskity siihen, mitä olet tekemässä.

HÄRKÄ

Joku jakaa kanssasi salaisuuden. Osoita olevasi hänen luottamuksensa arvoinen. Erotu rohkeasti joukosta valinnoillasi työkuvioissa.

KAKSONEN

Sääntöjen noudattaminen ei ole nyt sinulle helppoa. Pyri puhaltamaan muiden kanssa yhteen hiileen. Luota siihen, että pääset toteuttamaan visioitasi myöhemminkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla