Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi. Pääset kokeilemaan uusia asioita ja loistamaan taidoillasi. Älä säiky saamaasi huomiota.

 

LEIJONA

Pidä ohjat käsissäsi. Raha-asioissa on pysyttävä valppaana, jotta kuluja ei kertyisi liikaa. Pysy hyvissä väleissä vaikutusvaltaisen tyypin kanssa.

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Ota muutokset avosylin vastaan, sillä suunta on nyt oikea. Tapaat uusia ihmisiä, ja ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Tee suunnitelmasi kaikille selviksi. On parasta olla jättämättä varaa väärinkäsityksille. Vastaväitteiden ei pidä antaa lannistaa sinua.

 

SKORPIONI

Ota opiksi näkemästäsi. Joudut tänään sattuman kautta moniin kiinnostaviin tilanteisiin. Tunteet ovat pinnassa, eikä väittelyiltä voi välttyä.

 

JOUSIMIES

Älä tee suuria ostoksia hetken mielijohteesta. Nyt on parasta pelata varman päälle ja miettiä järjellä, mitä oikeasti tarvitset. Vanha tuttu ottaa yhteyttä.

 

KAURIS

Kotona on luvassa muutoksia. Uudet tuulet ovat tervetulleita piristämään tunnelmaa. Heittäydy ennakkoluulottomasti seikkailuun.

 

VESIMIES

Kuuntele, mitä läheiselläsi on sanottavana. Joku kasaa sinulle paineita, jotka voivat saada sinut kuohahtamaan ennemmin kuin arvaatkaan. Pidä puoliasi.

 

KALAT

Tee asiat omalla tavallasi. Sinun on aika erottua joukosta. Teet helposti vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin, sillä karismasi puhuu puolestasi.

 

OINAS

Älä anna tunteiden sokaista sinua. Sinulla on tärkeää tekemistä, joka vaatii kaiken huomiosi. Hoida velvollisuutesi, oli yksityiselämässäsi meneillään mitä tahansa.

 

HÄRKÄ

Hyvä itsekuri vie sinut pitkälle. On aika kokeilla uutta ruokavaliota tai urheilulajia. Anna tilaa myös romantiikan tuulahdukselle.

 

KAKSONEN

Älä ryntää tekemään muutoksia liian kevein perustein. Kuuntele kaikki ehdotukset läpi, mutta lähde liikkeelle omista toiveistasi. Pidä tavaroitasi silmällä.          

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi tänään. Rikas mielikuvituksesi voi pelastaa sinut hankalasta tilanteesta ja avata uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Satsaa enemmän kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. Lähipiirisi tarvitsee sinua, joten järjestä heille aikaa. Järkeilyllä pääset pitkälle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi sekoittaa ajatuksiasi. Olet tekemässä päätöstä, josta et selviä ilman kylmiä hermoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VAAKA

Lähde mukaan auttamaan kiinnostavan projektin pariin. Eleesi huomataan ja sitä arvostetaan ympärilläsi. Viehätysvoimasi on huipussaan.

 

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan idean kanssa. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Hoida työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Ripeys on tänään valttia, sillä loppupäivällä on sinulle mukavampaa annettavaa.

 

KAURIS

Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi. Saatat tulla tehneeksi höyrypäissäsi jotain, mitä kadut jälkeenpäin. Tee ratkaisut kylmään järkeen luottaen.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Erityisesti rahan kanssa on parasta pitää jalat maassa. Säästä suuret hankinnat toiseen kertaan.

 

KALAT

Tarjoa osaamistasi ja ideoitasi apuna muille. Saatat pelastaa kaverisi päivän eleelläsi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sotkea suunnitelmiasi. Pidä pää kylmänä ja ajatukset olennaisessa. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Älä jää väittämään vastaan. Haluat saada asioita tehtyä, eikä nyt ole aika tarttua pikkuseikkoihin. Kanna vastuu teoistasi joka tilanteessa.

 

KAKSONEN

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Ole suora sanoissasi ja uskalla vaatia muilta samaa. Rehellisyys auttaa hankalan tilanteen setvimisessä.  

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Olet pääsemässä asioissa eteenpäin ja liikkumassa kohti jännittäviä käänteitä. Älä anna valtaa negatiivisille tunteille.

 

LEIJONA

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Varmista, ettei kukaan ole aikeissa manipuloida sinua. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Muuta asiat, jotka eivät istu omiin näkemyksiisi. Seuraa toiveitasi ja halujasi loppuun asti.

 

VAAKA

Suuntaa sinne, minne nenäsi vie sinut. Etsi elämääsi lisää vapautta ja ilon tunnetta. Pääset tavoitteisiisi helposti, jos unohdat stressin omaan arvoonsa.

 

SKORPIONI

Älä anna vihan ottaa valtaa. Pääset näpäyttämään sinua loukannutta ihmistä ennemmin tai myöhemmin. On aika tähdätä täydellisyyteen.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi tarkkaan kohteeseen, niin saat enemmän aikaan. Tänään on satsattava etenkin raha-asioihin. Ota vahvuutesi käyttöön.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä hankaliin ihmisiin ja negatiivisiin ajattelumalleihin. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin voit luottaa. Mielipiteiden vaihtaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Pidä hyvää huolta raha-asioista ja terveydestäsi. Hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. On loistava hetki uuden projektin aloittamiselle.

 

KALAT

Pidä silmät auki pahantahtoisten ihmisten varalta. Kyseenalaista kaikki, niin säästyt turhilta kolhuilta. Liikkeellä on nyt kaikenlaista porukkaa.

 

OINAS

On aika istua suunnittelemaan tulevaa. Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin jaat ajatuksesi muiden kanssa. Läheiselläsi saattaa olla sinulle moitteita.

 

HÄRKÄ

Muutokset tekevät hyvää. Älä silti hyppää täysin sokkona tuntemattomaan. Erityisesti rahakysymyksissä on tehtävä taustatyötä.

 

KAKSONEN

Tee se, mikä sinun on tehtävä. Pidä ennen kaikkea kiinni sovituista jutuista. Älä anna kenenkään syyllistää sinua toimimaan.