Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi. Pääset kokeilemaan uusia asioita ja loistamaan taidoillasi. Älä säiky saamaasi huomiota.

 

LEIJONA

Pidä ohjat käsissäsi. Raha-asioissa on pysyttävä valppaana, jotta kuluja ei kertyisi liikaa. Pysy hyvissä väleissä vaikutusvaltaisen tyypin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Ota muutokset avosylin vastaan, sillä suunta on nyt oikea. Tapaat uusia ihmisiä, ja ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Tee suunnitelmasi kaikille selviksi. On parasta olla jättämättä varaa väärinkäsityksille. Vastaväitteiden ei pidä antaa lannistaa sinua.

 

SKORPIONI

Ota opiksi näkemästäsi. Joudut tänään sattuman kautta moniin kiinnostaviin tilanteisiin. Tunteet ovat pinnassa, eikä väittelyiltä voi välttyä.

 

JOUSIMIES

Älä tee suuria ostoksia hetken mielijohteesta. Nyt on parasta pelata varman päälle ja miettiä järjellä, mitä oikeasti tarvitset. Vanha tuttu ottaa yhteyttä.

 

KAURIS

Kotona on luvassa muutoksia. Uudet tuulet ovat tervetulleita piristämään tunnelmaa. Heittäydy ennakkoluulottomasti seikkailuun.

 

VESIMIES

Kuuntele, mitä läheiselläsi on sanottavana. Joku kasaa sinulle paineita, jotka voivat saada sinut kuohahtamaan ennemmin kuin arvaatkaan. Pidä puoliasi.

 

KALAT

Tee asiat omalla tavallasi. Sinun on aika erottua joukosta. Teet helposti vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin, sillä karismasi puhuu puolestasi.

 

OINAS

Älä anna tunteiden sokaista sinua. Sinulla on tärkeää tekemistä, joka vaatii kaiken huomiosi. Hoida velvollisuutesi, oli yksityiselämässäsi meneillään mitä tahansa.

 

HÄRKÄ

Hyvä itsekuri vie sinut pitkälle. On aika kokeilla uutta ruokavaliota tai urheilulajia. Anna tilaa myös romantiikan tuulahdukselle.

 

KAKSONEN

Älä ryntää tekemään muutoksia liian kevein perustein. Kuuntele kaikki ehdotukset läpi, mutta lähde liikkeelle omista toiveistasi. Pidä tavaroitasi silmällä.          

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla