Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi. Pääset kokeilemaan uusia asioita ja loistamaan taidoillasi. Älä säiky saamaasi huomiota.

 

LEIJONA

Pidä ohjat käsissäsi. Raha-asioissa on pysyttävä valppaana, jotta kuluja ei kertyisi liikaa. Pysy hyvissä väleissä vaikutusvaltaisen tyypin kanssa.

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Ota muutokset avosylin vastaan, sillä suunta on nyt oikea. Tapaat uusia ihmisiä, ja ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Tee suunnitelmasi kaikille selviksi. On parasta olla jättämättä varaa väärinkäsityksille. Vastaväitteiden ei pidä antaa lannistaa sinua.

 

SKORPIONI

Ota opiksi näkemästäsi. Joudut tänään sattuman kautta moniin kiinnostaviin tilanteisiin. Tunteet ovat pinnassa, eikä väittelyiltä voi välttyä.

 

JOUSIMIES

Älä tee suuria ostoksia hetken mielijohteesta. Nyt on parasta pelata varman päälle ja miettiä järjellä, mitä oikeasti tarvitset. Vanha tuttu ottaa yhteyttä.

 

KAURIS

Kotona on luvassa muutoksia. Uudet tuulet ovat tervetulleita piristämään tunnelmaa. Heittäydy ennakkoluulottomasti seikkailuun.

 

VESIMIES

Kuuntele, mitä läheiselläsi on sanottavana. Joku kasaa sinulle paineita, jotka voivat saada sinut kuohahtamaan ennemmin kuin arvaatkaan. Pidä puoliasi.

 

KALAT

Tee asiat omalla tavallasi. Sinun on aika erottua joukosta. Teet helposti vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin, sillä karismasi puhuu puolestasi.

 

OINAS

Älä anna tunteiden sokaista sinua. Sinulla on tärkeää tekemistä, joka vaatii kaiken huomiosi. Hoida velvollisuutesi, oli yksityiselämässäsi meneillään mitä tahansa.

 

HÄRKÄ

Hyvä itsekuri vie sinut pitkälle. On aika kokeilla uutta ruokavaliota tai urheilulajia. Anna tilaa myös romantiikan tuulahdukselle.

 

KAKSONEN

Älä ryntää tekemään muutoksia liian kevein perustein. Kuuntele kaikki ehdotukset läpi, mutta lähde liikkeelle omista toiveistasi. Pidä tavaroitasi silmällä.          

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.