Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna ulkopuolisen tulla sotkemaan asioitasi. Saat tarjouksen, johon kannattaa suhtautua varauksella. Ota asioista perusteellisesti selvää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin satsataksesi omaan hyvinvointiisi. Muista hyväksyä itsesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Tarkkaile muiden reaktioita päivän tapahtumiin. Saat niistä vinkkejä siihen, mikä on paras toimintastrategia omalle kohdallesi. Varaudu mutkiin matkalla.

 

NEITSYT

Ota härkää sarvista ja nosta vaikea puheenaihe esiin. Ihmissuhteissa kyteviä ongelmia ei auta enää lykätä eteenpäin. Rehellisyys on ensimmäinen askel.

 

VAAKA            

Panosta ennen kaikkea uuden oppimiseen. Voit tehdä ihmeitä, jos motivoit itsesi liikkeelle. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

SKORPIONI

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, josta muutkin hyötyvät. Sinun ei tarvitse alkaa johtajaksi, mutta täysin taustalle jääminen ei ole sinulle hyväksi.

 

JOUSIMIES

Tiedät, mikä sinulle sopii parhaiten. Älä anna kenenkään muun sanella sinulle, kuinka sinun tulisi toimia. Terveelliset elämäntavat ja selkeät tavoitteet tekevät ihmeitä.

 

KAURIS

On aika lykätä liikkeelle muutoksia arkisiin asioihin liittyen. Yksinkertaisilla tempuilla voit tehdä aikatauluistasi sujuvammat ja pitää stressin poissa.

 

VESIMIES

Mieti, mikä sinua todellisuudessa ajaa eteenpäin. Et pääse kovin pitkälle, jos yrität vain olla muille mieliksi. Sinun on löydettävä oma liekkisi.

 

KALAT

Pidä huolta terveydestäsi. On aika tehdä ryhtiliike ja tarkastaa nukkumiseen, ruokavalioon ja liikuntaan liittyvät rutiinit. Ajattele omaa parastasi.

 

OINAS

Menneisyydessäsi oppimasi asiat auttavat sinua tunnistamaan riskialttiin tilanteen tänään. Kasvokkain käyty suora keskustelu on ainoa keino selvittää asiat.

 

HÄRKÄ

Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Energiasi tarttuu herkästi ihmisiin ympärilläsi, ja voit saada aikaan todellisen lumipalloefektin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla