Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulta pyydetään. Älä lähde sooloilemaan, jos et ole täysin varma asiastasi. Tuttu menneisyydestä palaa sekoittamaan pakkaa.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi ja kokeile jotain uutta. Tee asiat omalla tavallasi pohtimatta turhaan, mitä muut sinusta ajattelevat. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

LEIJONA

Kuuntele ja vastaa suoraan sydämestäsi. Ole uskollinen itsellesi ja kieltäydy ehdotuksesta, joka ei tunnu omalta jutultasi. Älä anna menneisyyden pidätellä sinua.

 

NEITSYT

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Kätesi ulottuvilla on nyt hyviä mahdollisuuksia, joihin tarvitsee vain uskaltaa tarttua. Tärkeintä on päästä eteenpäin.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mikä sinulle on tärkeintä. Älä lykkää huomiseen asiaa, jonka voit hoitaa jo tänään. Järjestelmällisyys pitää stressin aisoissa.

 

SKORPIONI

Älä pidä tunteitasi piilossa. Uskalla olla erilainen ja ottaa riskejä ihmissuhderintamalla. Juttele haaveistasi kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

JOUSIMIES

Saat tarjouksen, joka kuulostaa liiankin hyvältä. Hidasta tahtia ja mieti tarkkaan, mitä haluat tulevalta. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

KAURIS

Uppoudu inspiroivaan projektiin. Päivä tarjoaa sinulle haastavaa tekemistä ja yllättää sinut moneen otteeseen. On aika miettiä tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Älä ota paineita huomatuksi tulemisesta. Tee omaa juttuasi parhaasi mukaan. Kiitoksien aika koittaa ennemmin tai myöhemmin.

 

KALAT

Ilmassa on epävarmuutta. Oikaise väärinkäsitys, ennen kuin se paisuu pahemmaksi. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

OINAS

Ole tarkkana siitä, kenelle avaudut yksityiselämästäsi. Älä anna kenenkään kasata sinulle liikaa vaatimuksia. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

HÄRKÄ            

Älä tee muutoksia pelkästään jännityksen kaipuusta. Harkitsemattomat vedot vievät sinut vain ongelmiin. Ole vastuullinen etenkin rahan kanssa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Saat ihmeitä aikaan myös pienellä budjetilla. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta.

 

NEITSYT

Lähde reissuun tai tapaamaan vanhoja kavereita. Radikaali muutos arkirutiineihisi olisi paikallaan. Pakka kaipaa nyt sekoittamista.

 

VAAKA

Auta ventovierasta, niin omakin päiväsi kirkastuu kertaheitolla. Hyvän tahdon eleelläsi on kauaskantoiset vaikutukset. Omista aikaa myös itsellesi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevaa yhdessä rakkaittesi kanssa. On aika haaveilla ilman rajoituksia. Kaiken ei tarvitse lähteä rahakysymyksistä.

 

JOUSIMIES

Vanha ystävä muistuttaa sinua menneistä. Olet jättänyt tietyt asiat jo taaksesi, ja hyvä niin. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

KAURIS

Pysyttele kotosalla ja käytä päivä mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Pakerrat paljon energiaa vievän homman parissa. On otollinen aika muutoksille.

 

VESIMIES

Satsaa verkostoihin ja ihmissuhteisiin. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Muista olla hyvä kuuntelija ja jättää tilaa myös muille.

 

KALAT

Tunnerikas selkkaus saa sinut epäröimään. Vältä lisädraama pysyttelemällä kaukana sotkuista, jotka eivät kuulu sinulle. Satsaa vakauteen ja tasapainoon.

 

OINAS

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt on loistava hetki solmia ystävyyksiä ja käydä kiinnostavia keskusteluja. Vilpittömyydellä pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi ihmiselle, jota asia koskee. Toivot näkeväsi elämässäsi muutoksia. Ensimmäinen askel on avautuminen.

 

KAKSONEN

Satsaa sinulle tärkeään projektiin niin paljon voimavarojasi kuin mahdollista. Pian pääset nauttimaan panostuksesi tuloksista.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä. Kokeile tehdä asiat eri tavalla, niin löydät itsestäsi uusia puolia. Pidä huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Liian pikaiset johtopäätökset tietävät ongelmia. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan ja muokkaa suunnitelmiasi tilanteeseen sopiviksi.

 

NEITSYT

Tee muutoksia sinne, missä niitä tarvitaan. Etsi tasapainoa arkeesi. Hoida pitkään sinua kiusannut ongelma pois päiväjärjestyksestä.

 

VAAKA

On aika hidastaa tahtia ja pohtia seuraavia siirtoja. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Tarvitset hyviä kontakteja.

 

SKORPIONI

Tunteet pääsevät patoutumaan, mistä ei seuraa mitään hyvää. Käy läpi vaihtoehtojasi ja tee fiksu päätös. Se ei välttämättä ole helpoimmasta päästä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa riski ja uskaltautua esille. Saat nyt paljon huomiota osaksesi, mikä ei ole huono juttu. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia kotiisi. Ihmissuhteesi kiittää, kun pääset stressittömämpään ympäristöön. Hyvinvointisi on panoksen arvoinen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana, kun ystävä pyytää sinulta apua pulmaansa. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan kuvioon, joka ei tunnu mukavalta. Tarjoa tukea neuvojen muodossa.

 

KALAT

Sinulla on kiinnostavia ideoita, joilla voit saada suuria aikaan. Etenkin raha-asioissa tapahtuu nyt paljon. Onni on puolellasi tänään.

 

OINAS

Kalenterisi täyttyy nyt nopeasti menoista. Tee parhaasi pysyäksesi sovitun budjetin rajoissa. Nyt ei ole hyvä hetki rahaongelmille.

 

HÄRKÄ

Saatat muuttaa tänään mielesi tärkeän asian suhteen. Ole itsellesi armollinen. Kieltäydy rohkeasti, jos se tuntuu oikealta vastaukselta.

 

KAKSONEN

Hemmottele itseäsi ja kaunista kotiasi. Pienillä kohennuksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Olet tänään täydessä vedossa. Karismasi vetoaa tapaamiisi ihmisiin. Johtajan rooli lankeaa helposti sinulle tilanteessa kuin tilanteessa.