Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulta pyydetään. Älä lähde sooloilemaan, jos et ole täysin varma asiastasi. Tuttu menneisyydestä palaa sekoittamaan pakkaa.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi ja kokeile jotain uutta. Tee asiat omalla tavallasi pohtimatta turhaan, mitä muut sinusta ajattelevat. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

LEIJONA

Kuuntele ja vastaa suoraan sydämestäsi. Ole uskollinen itsellesi ja kieltäydy ehdotuksesta, joka ei tunnu omalta jutultasi. Älä anna menneisyyden pidätellä sinua.

 

NEITSYT

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Kätesi ulottuvilla on nyt hyviä mahdollisuuksia, joihin tarvitsee vain uskaltaa tarttua. Tärkeintä on päästä eteenpäin.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mikä sinulle on tärkeintä. Älä lykkää huomiseen asiaa, jonka voit hoitaa jo tänään. Järjestelmällisyys pitää stressin aisoissa.

 

SKORPIONI

Älä pidä tunteitasi piilossa. Uskalla olla erilainen ja ottaa riskejä ihmissuhderintamalla. Juttele haaveistasi kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

JOUSIMIES

Saat tarjouksen, joka kuulostaa liiankin hyvältä. Hidasta tahtia ja mieti tarkkaan, mitä haluat tulevalta. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

KAURIS

Uppoudu inspiroivaan projektiin. Päivä tarjoaa sinulle haastavaa tekemistä ja yllättää sinut moneen otteeseen. On aika miettiä tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Älä ota paineita huomatuksi tulemisesta. Tee omaa juttuasi parhaasi mukaan. Kiitoksien aika koittaa ennemmin tai myöhemmin.

 

KALAT

Ilmassa on epävarmuutta. Oikaise väärinkäsitys, ennen kuin se paisuu pahemmaksi. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

OINAS

Ole tarkkana siitä, kenelle avaudut yksityiselämästäsi. Älä anna kenenkään kasata sinulle liikaa vaatimuksia. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

HÄRKÄ            

Älä tee muutoksia pelkästään jännityksen kaipuusta. Harkitsemattomat vedot vievät sinut vain ongelmiin. Ole vastuullinen etenkin rahan kanssa.