Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulta pyydetään. Älä lähde sooloilemaan, jos et ole täysin varma asiastasi. Tuttu menneisyydestä palaa sekoittamaan pakkaa.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi ja kokeile jotain uutta. Tee asiat omalla tavallasi pohtimatta turhaan, mitä muut sinusta ajattelevat. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

LEIJONA

Kuuntele ja vastaa suoraan sydämestäsi. Ole uskollinen itsellesi ja kieltäydy ehdotuksesta, joka ei tunnu omalta jutultasi. Älä anna menneisyyden pidätellä sinua.

 

NEITSYT

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Kätesi ulottuvilla on nyt hyviä mahdollisuuksia, joihin tarvitsee vain uskaltaa tarttua. Tärkeintä on päästä eteenpäin.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mikä sinulle on tärkeintä. Älä lykkää huomiseen asiaa, jonka voit hoitaa jo tänään. Järjestelmällisyys pitää stressin aisoissa.

 

SKORPIONI

Älä pidä tunteitasi piilossa. Uskalla olla erilainen ja ottaa riskejä ihmissuhderintamalla. Juttele haaveistasi kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

JOUSIMIES

Saat tarjouksen, joka kuulostaa liiankin hyvältä. Hidasta tahtia ja mieti tarkkaan, mitä haluat tulevalta. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

KAURIS

Uppoudu inspiroivaan projektiin. Päivä tarjoaa sinulle haastavaa tekemistä ja yllättää sinut moneen otteeseen. On aika miettiä tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Älä ota paineita huomatuksi tulemisesta. Tee omaa juttuasi parhaasi mukaan. Kiitoksien aika koittaa ennemmin tai myöhemmin.

 

KALAT

Ilmassa on epävarmuutta. Oikaise väärinkäsitys, ennen kuin se paisuu pahemmaksi. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

OINAS

Ole tarkkana siitä, kenelle avaudut yksityiselämästäsi. Älä anna kenenkään kasata sinulle liikaa vaatimuksia. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

HÄRKÄ            

Älä tee muutoksia pelkästään jännityksen kaipuusta. Harkitsemattomat vedot vievät sinut vain ongelmiin. Ole vastuullinen etenkin rahan kanssa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Älä masennu pikkujutusta. Muista asioiden tärkeysjärjestys tekemättä kärpäsestä härkästä. Moni asia on tänään kiinni vain omasta asenteestasi.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Valitse sanasi huolellisesti etenkin uusien tuttavuuksien seurassa. Varovaisuudella pääsee tänään pitkälle.

 

NEITSYT

Tiedossa on viime hetken muutoksia. Ole valmis tekemään nopeita ratkaisuja, vaikka tarkkaa tietoa tulevasta ei olisi tarjolla. Kulje virran mukana.

 

VAAKA

Tartu kohdallesi osuneeseen haasteeseen. Uudet tuulet vievät sinua oikeaan suuntaan. Älä päästä itseäsi tänään liian helpolla.

 

SKORPIONI

Saat loistavan idean, jota on syytä kehittää eteenpäin. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja stressi kaukana.

 

JOUSIMIES

Käänny kaverin puoleen, kun neuvojen tarve iskee. Yhdessä juonimalla keksitte loistosuunnitelman ongelman ratkaisemiseksi. Jotain tärkeää muistuu mieleesi.

 

KAURIS

Ihmissuhteet kaipaavat kriittistä tarkastelua. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Keskustelemalla ratkaisuja alkaa löytyä.

 

VESIMIES

Satsaa itseesi. Olet ansainnut nyt jotain ekstraa, oli kyse sitten reissusta tai laiskottelusta. Anna negatiivisten puheiden jäädä taustahuminaksi.

 

KALAT

Ota kaikki keinot käyttöön. Sinun on parasta selvittää asiat pohjamutia myöten tänään, jotta epäselvyyksiä ei jäisi. Sisusi vie sinut läpi esteistä.

 

OINAS

Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Keskustelut karkaavat sivupoluille etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä. Yritä pitää pää kylmänä.

 

HÄRKÄ

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Kaikki eivät tue suunnitelmiasi, etkä voi asialle mitään. Uskalla tehdä omat ratkaisusi muista riippumatta.

 

KAKSONEN

Satsaa itseesi ja opi uutta. Nyt on hyvä hetki innostua uudesta urheilulajista ja ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Romantiikka voi päästä yllättämään.   

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Olet saattanut unohtaa jotain tärkeää, josta saat tänään muistutuksen. Päivä on täynnä yllättäviä käänteitä. Pidä silmät auki.

 

RAPU

Uskalla tehdä asiat eri tavalla. Yllätät vedollasi sekä itsesi että läheisesi. Anna tunteidesi näkyä niitä turhaan häpeilemättä.

 

LEIJONA

Joudut vastakkain voimakastahtoisen ihmisen kanssa. Tiedä arvosi, äläkä anna hänen jyrätä ylitsesi. Pidä maalaisjärki mukana joka käänteessä.

 

NEITSYT

Älä jää yksin epäilystesi kanssa, vaan jaa epävarmuuden tunteet läheisesi kanssa. Ilman puhdistaminen tekee hyvää. Panosta ihmissuhteissa vakauteen.

 

VAAKA

Ole parhaimmillasi. Tarvitset energiaa ja voimakasta tahtoa päivän haasteet selättääksesi. On aika tehdä terveellisiä muutoksia rutiineihisi.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi asioissa ja keskustele ongelmista hermostumatta. Luovuutesi pääsee tänään oikeuksiinsa. Ylität itsesi tavalla tai toisella.

 

JOUSIMIES

Uskalla olla esillä ja ylpeä aikaansaannoksistasi. Ota opiksi menneistä, niin vältyt putoamasta vanhaan tuttuun ansaan. Älä tuhlaa tänään rahaa.

 

KAURIS

Etene asioissa omassa tahdissasi. Joku lataa sinulle ehkä paineita, mutta pidä pää kylmänä kaikesta huolimatta. Tiedät, mitä olet tekemässä.

 

VESIMIES

Ota asioista selvää kyselemällä ja kuuntelemalla vaistoasi. Älä hyväksy saamaasi tarjousta, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä. Pidä huolta itsestäsi.

 

KALAT

Lähde mukaan uuteen projektiin tai tutustu ihmisiin. Mahdollisuutesi ovat nyt laajat. Onni on puolellasi erityisesti ihmissuhderintamalla.

 

OINAS

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin. Työtapaaminen poikii sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

HÄRKÄ

Selvitä asiat kasvokkain asianomaisten kanssa. Älä jätä mitään hämärän peittoon tänään. On aika kääntää sivua ja aloittaa puhtaalta pöydältä.