Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Kuunteleminen on tänään pääasia. Pyri rakentamaan hyvää ryhmähenkeä ja ole valmis joustamaan myös omalta osaltasi. Ystävällisyytesi ilahduttaa ja avaa ovia.

KAKSONEN

Pidä ystäviin tiiviisti yhteyttä. Nyt on tärkeää olla läheistesi tukena ja pyytää myös epäröimättä neuvoja, jos tarvitset niitä. Pienissä eleissä on paljon voimaa.

RAPU

Älä anna odottamattoman käänteen romuttaa suunnitelmiasi. Nopea sopeutuminen on nyt pääasia. Luova puolesi kannattaa nyt päästää valloilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

On hyvä hetki hidastaa tahtia. Anna mielesi vaeltaa ja haaveilla. Pura ajatuksiasi rakkaassa seurassa ja pohdi, miltä tulevaisuus voisi näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Huono tuuri saattaa seurata sinua tänään. Älä lisää kierroksia värittämällä totuutta. Ole rehellinen ja odota samaa myös muilta.

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Terveys ja hyvinvointi menevät kaiken muun edelle. Olet valmistautumassa johonkin merkittävään.

SKORPIONI

Päivästä muodostuu tunnerikas. Ilmassa voi olla jännitteitä ja kommunikointi saattaa tökkiä. Ole kärsivällinen ja valmis kyseenalaistamaan omia tapojasi.

JOUSIMIES

Muutoksiin ei kannata nyt syöksyä sokkona. Odottaminen saattaa käydä hermoillesi, mutta kärsivällisyys kannattaa. Ole tarkkana liikkeellä olevien huhujen suhteen.

KAURIS

Sinua vedetään nyt eri suuntiin. Älä kiirehdi tekemään päätöksiä, jos tilanne tuntuu vielä sekavalta. Muistuta itseäsi asioiden tärkeysjärjestyksestä.

VESIMIES

Kuuntele sisäistä ääntäsi. Luot itsellesi vain tarpeettomia paineita, jos annat liikaa painoarvoa muiden mielipiteille. Ole rohkeasti oma itsesi.

KALAT

Älä paljasta kerralla liikaa. Nyt kannattaa pitää yksityisyydestäsi kiinni ja suunnitella tulevaa kaikessa hiljaisuudessa. Uskoudu huolellisesti valikoimallesi sisäpiirille.

OINAS             

Voimakas tahtosi vie sinut läpi esteistä kuin esteistä. Jätät mahdolliset kilpailijat vaivattomasti taaksesi. Pysyttele kaukana konflikteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla