Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kysy lisää, jos jokin epäilyttää. Nyt on aika pitää tilannepäivitys ja laatia kaikessa hiljaisuudessa suunnitelmia tulevaa varten.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Yritykset muuttaa muita ihmisiä ovat hukkaan heitettyjä. Pyri hyväksymään asiat, jotka eivät ole vallassasi. Energiaasi kaivataan toisaalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Nyt on huono hetki antaa ajatustesi harhailla. Ihmissuhteet vaativat runsaasti huomiota.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään sanella sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Kuuntele tarkkaan ja kunnioita jokaisen mielipidettä, mutta vedä johtopäätöksesi itse.

 

NEITSYT

Tärkeintä on tänään, että pääset eteenpäin. Mahdollisuutesi ovat rajattomat. On aika panostaa täysillä verkostoitumiseen.

 

VAAKA            

Voit välttyä tekemästä samaa mokaa toistamiseen. Kohdallesi osuu vaativa tyyppi, joka verottaa herkästi jaksamistasi. On aika miettiä elämäntapamuutoksia.

 

SKORPIONI

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, jos tarvitset kuuntelijaa. On tärkeää valikoida seurasi tarkkaan tänään. Yhteistyössä on voimaa.

 

JOUSIMIES

Ota yksi ongelma kerrallaan käsittelyyn. Kysy neuvoa hyvältä ystävältä, jos sinulta on suunta hukassa. Päivä tarjoaa sinulle yllätyksiä.

 

KAURIS

Ota turvaväliä ihmiseen, joka aiheuttaa sinulle lähinnä harmaita hiuksia. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VESIMIES

Pidä itsesi liikkeellä. Liikunnalliset haasteet sopivat päivään hyvin. On hyvä hetki miettiä ryhtiliikettä arkirutiineihisi.

 

KALAT

On aika tarttua uusiin haasteisiin. Älä päästä itseäsi liian helpolla. Ota etäisyyttä kohtuuttomuuksiin lipsuvaan tyyppiin.

 

OINAS

Ota opiksi päivän tapahtumista. Lähde mukaan juttuihin, jotka vetävät sinua puoleensa. Olet lopuksi monta kokemusta rikkaampi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla