Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Etsi käytännöllisiä ratkaisuja arkiseen pulmaasi. Nyt ei ole aika mutkistaa asioita entisestään. Vaistosi ei jätä sinua pulaan.

OINAS

Hoida asumiseen liittyvät asiat kuntoon. On hyvä hetki antaa uusi ilme kodille. Luovuudella löydät ratkaisuja, jotka eivät käy raskaaksi kukkarollesi.

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Teet parhaan mahdollisen vaikutuksen olemalla oma itsesi. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ole sinnikäs ja vie loppuun asti aloittamasi hommat. Olet ehkä keskellä työlästä työrupeamaa. Muista pyytää apua, jos meno käy raskaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Vastusta halua jäädä sohvalle istumaan. Päivä yllättää sinut positiivisesti, kunhan vain annat sille siihen tilaisuuden. Ilmassa on romantiikkaa.

LEIJONA

Kerää ystävät ympärillesi ja nauti heidän seurastaan. Joku yllättää sinut suurilla uutisilla. Kiinnitä erityistä huomiota hyvinvointiisi.

NEITSYT

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. Hetki on otollinen erityisesti työkontaktien solmimiseen. Joku lähestyy sinua yllättävän ehdotuksen tehdäkseen.

VAAKA

Työ ja huvi kulkevat tänään käsi kädessä. Tapaat uuden ihmisen, joka tekee sinuun vaikutuksen heti kättelyssä. On hyvä hetki irtiotolle.

SKORPIONI

On aika pitää hauskaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Päivä tarjoaa tilaisuuden kiinnostavien kontaktien solmimiseen. Avoin mieli on paras valttisi.

JOUSIMIES

Varaudu henkisesti vastalauseisiin ja väittelyihin. Mikään ei suju tänään suunnitelmien mukaan. Ole valmis perustelemaan päätöksiäsi ja neuvottelemaan.

KAURIS

Käy vaihtoehtosi läpi tarkalla silmällä. Sinulta on ehkä jäänyt jotain olennaista huomaamatta. Ihmissuhderintamalla on tiedossa jotain uutta ja jännittävää.

VESIMIES

Älä haaskaa kallisarvoista aikaa murehtimalla asioita, joihin et voi vaikuttaa. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on todellista hyötyä. Hermostuminen ei hyödytä ketään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla