Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Tarjoa apuasi vain siinä tapauksessa, että voimavarasi riittävät siihen. Joku saattaa innostua vaatimaan sinulta liikaa tänään. Suuntaa energiasi omiin projekteihisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Huolellinen suunnittelu on nyt ensisijaisen tärkeää. Käy yksityiskohdat läpi päässäsi ennen kuin teet ratkaisevia siirtoja. Täsmällisyys pelastaa sinut paljolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

On aika ottaa ohjat. Anna tapahtumille pieni potku eteenpäin. Näytä, mihin pystyt ja valmistaudu henkisesti myös mahdollisiin vastalauseisiin.

 

KAKSONEN

Pidä huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi on satsauksen arvoinen asia. Tarkastele saamaasi ehdotusta lähemmin ennen päätöksen tekemistä.

 

RAPU

Pidä rauha maassa. Tee omaa juttuasi riippumatta siitä, mitä muut puuhaavat. Tapaat hyvän tyypin, jonka kanssa yhteistyö saattaa kantaa hedelmää.

 

LEIJONA

Älä anna periksi negatiivisuudelle. Pidä pääsi ja muistuta itseäsi omista tavoitteistasi. Ympärilläsi on meneillään paljon muutoksia, joihin et voi vaikuttaa.

 

NEITSYT

On aika ottaa askel eteenpäin. Mieti, mitä haluat tulevaisuudelta ja panosta yhteen asiaan kerrallaan. Toivomuksissa on paljon voimaa.

 

VAAKA            

On aika vähentää puhumista ja keskittyä oppimaan uutta. Tarkkailemalla taustalta käsin saat paljon tervetullutta tietoa. Älä anna kenenkään hyppyyttää sinua.

 

SKORPIONI

Vedät nyt uusia ihmisiä ja kokemuksia puoleesi. Saat mielenkiintoisia tarjouksia eri tahoilta. Oivallat jotain olennaista itsestäsi tänään.

 

JOUSIMIES

Anna tunteidesi näkyä. Niiden patoutuminen ei johda mihinkään hyvään, joten uskalla olla avoin. Ilman puhdistaminen tekee hyvää.

 

KAURIS

On aika tehdä arjestasi toimivampaa. Järjestä aikaa itsellesi ja läheisillesi. Sinun on valittava luottohenkilösi tänään huolella.

 

VESIMIES

Ole huolellinen kaikessa, mihin ryhdyt. Älä luota sokeasti siihen, että saisit rajattomasti tilaisuuksia. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla