Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Seuraa valitsemaasi polkua loppuun asti. Sinun ei tarvitse myöntyä asioihin, jotka sotivat pahasti omia periaatteitasi ja toiveitasi vastaan. Uskalla olla jämäkkä tarvittaessa.

KALAT

Peräänny pois kytevän riidan tieltä. Sinulla on kädet täynnä tärkeämpää hommaa kuin kehää kiertelevän väittelyn käyminen. Keskity olemaan paras versio itsestäsi.

OINAS

Mieti tarkkaan, mitä olet sanomassa ja kenelle. Mielipiteesi saattaa muuttua tänään nopeastikin. Odota pölyn laskeutumista ennen kuin puhut.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Tee muutoksia siksi, että se tuntuu oikealta. Älä kiirehdi suuntaan tai toiseen vain siksi, että joku muu tekee niin. Epävarmuuden tunteet kuuluvat asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Pidä itsesi liikkeessä. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä kaivataan. On hyvä hetki tarkistaa, ovatko liikuntatottumuksesi ja ruokavaliosi kohdillaan.

RAPU

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Läheiselläsi voi olla sinulle konkreettinen neuvo, joka muuttaa kaiken. Toiveesi on yhtäkkiä lähempänä konkretisoitumista.

LEIJONA

Sinun ei tarvitse kopioida ketään. Anna jokaisen tehdä omiaan ja keskity itseesi. On hyvä hetki uuden oppimiselle ja kehittymiselle.

NEITSYT

Onnenpotku osuu kohdallesi. Saat siitä sopivaa nostetta ylöspäin. Nyt sinulla on loistava tilaisuus ottaa seuraava askel eteenpäin kohti haaveitasi.

VAAKA

Älä kanna huolta siitä, mitä muut puuhaavat ympärilläsi. Sivuille vilkuilu koituu vain kuluttavaksi. Itseesi keskittyminen palkitaan.

SKORPIONI

Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota. Nyt ei ole hutiloinnin aika. Lähde liikkeelle ja tee jotain konkreettista tärkeän asian puolesta.

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi sinne, minne vaistosi kehottaa. On uusien alkujen aika. Pidä äskettäin tapaamasi kiinnostava ihminen näköpiirissäsi.

KAURIS

Avoin mieli avaa sinulle monta ovea. Joku tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka voi ratkaista sinua kiusaavan kysymyksen kertaheitolla. Ole valmis kyseenalaistamaan itsesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla