Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

On suurten muutosten aika. Ne vaativat paljon huomiota, joten nyt tarkkana. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Keskity itseesi ja eteenpäin lähettämääsi energiaan. Moni asia riippuu tänään sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

On aika keskittyä työkuvioihin. Myös raha-asiat vaativat huomiotasi. Saat tilaisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen valinnoillasi.

 

KALAT

Älä anna kenenkään määräillä sinua. Seiso sanojesi takana ja ole valmis puolustamaan reviiriäsi tarvittaessa.

 

OINAS

Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Nyt on oltava tarkkana budjetin kanssa. Etsi hyviä diilejä myös joululahjaostoksilla.

 

HÄRKÄ

Ota vastuuhommat tosissasi. Hoida asiasi niin, ettet jätä kenellekään varaa kritiikkiin. Luottamus on tänään avainsana.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana siitä, keneen luotat. Pidä yksityisasiasi salassa suurelta yleisöltä. Myös salasanoja ja omaisuuttasi on syytä suojella.

 

RAPU

Älä aseta itsellesi rajoituksia. Olet nyt vapaa haaveilemaan niin kaukaisesti kuin huvittaa. Konkreettisten vetojen aika koittaa myöhemmin.

 

LEIJONA

Lähde ulos pitämään hauskaa kavereiden kanssa. On aika valmistautua henkisesti tuleviin pyhiin. Ostosreissu osoittautuu kiinnostavaksi.

 

NEITSYT

Et voi olla kaikille mieliksi. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse haluat. Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri, josta olisi syytä puhua pian.

 

VAAKA            

On aika tarttua ongelmaan, joka on kiusannut sinua viime aikoina. Ole rehellinen itsellesi. Tosiasioiden kieltäminen ei hyödytä ketään.

 

SKORPIONI

Avoin mieli on paras valttisi ongelmia vastaan. Käy läpi vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa. On aika suunnitella tulevia seikkailuja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla