Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Luvassa on muutoksia, jotka vaativat hieman sulattelua. Hyväksy ne tosiasiat, joita et voi muuttaa. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on hyötyä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Pidä itsesi liikkeessä. Älä anna ulkopuolisten sanojen lannistaa sinua tai viedä huomiotasi pois olennaisesta. Tärkeintä on pitää rauha maassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Älä anna periksi manipulointiin taipuvaiselle tyypille. Hän ei välttämättä halua sinulle pelkkää hyvää.

 

KAURIS

On aika puhdistaa ilmaa. Ota puheeksi mieltäsi painava asia, ennen kuin se kasvaa vääriin mittasuhteisiin. Rehellisyys on tänään paras valttisi.

 

VESIMIES

Ole tarkkana ylilyönteihin taipuvaisen ihmisen kanssa. Parasta on pitää etäisyyttä, jos vaistosi varoittaa sinua. Älä ota rahaan liittyviä riskejä.

 

KALAT

Kokeile jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla ennakkoluuloton ja testata erilaisia toimintatapoja. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Lähde päiväreissulle tai tee jotain muuta arjesta poikkeavaa. Shoppailukierros voi olla juuri sitä, mitä kaipaat. On aika kerätä voimia tulevaa varten.

 

HÄRKÄ

Sinun on tartuttava itse toimeen, jos haluat nähdä asioissa muutoksia. Nyt ei ole aika jäädä muiden varjoihin. Epäröinnille ei nyt ole tilaa.

 

KAKSONEN

Älä jää hautomaan ihmissuhdeongelmia yksin. Luota tukiverkostoosi, joka ei jätä sinua pulaan. On tullut suurten päätösten aika.

 

RAPU

Lähde mukaan sinulle tärkeään hankkeeseen. Kyseessä voi olla hyväntekeväisyystempaus tai ystävän auttaminen. Päättäväisyytesi saa ihmeitä aikaan.

 

LEIJONA

Hauskanpito on tänään olennaisessa roolissa. Vietä aikaa lasten tai muuten inspiroivien tyyppien seurassa. Saat päivästä uutta virtaa.

 

NEITSYT

Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika matkustaa tai suunnitella reissuja. Selvitä sotkut olemalla avoin ja rehellinen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla