Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Löydät tänään vaivattomasti ratkaisuja vaikeisiinkin pulmiin. Vaistosi ei jätä sinua pulaan, ja hoksottimesi toimivat täydellä vauhdilla. Impulsiivisia vetoja kannattaa välttää.

VESIMIES

Rahakysymykset ovat tänään pinnalla. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, ja käänny tarvittaessa kokeneemman tai ammattilaisen puoleen. Kärsivällisyys palkitaan.

KALAT

Anna muiden mennä omia polkujaan ja etsi ratkaisua, joka sopii juuri sinulle. Liiku suuntaan, joka tarjoaa sinulle stressistä vapaan vaihtoehdon. Luota itseesi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Käänny ystävän puoleen, kun avun tarve iskee. Saatat tarvita neuvoa työasioissa tai muissa tulevaisuuden suunnitelmissa. Vastauksia on tänään tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Rakkauselämässäsi sattuu ja tapahtuu. Iloisia yllätyksiä on luvassa elämäsi muillakin osa-alueilla. Hetki on otollinen uuden, luovuutta kysyvän projektin aloittamiseen.

KAKSONEN

Ilmassa on levottomuutta ja epätietoisuutta. Pura energiasi oikeaan kohteeseen. Liikunnallinen haaste on loistava tapa päästää höyryjä ulos.

RAPU

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Nyt kannattaa uskaltaa olla haavoittuvainen ihmissuhteissa. Löydät kyllä tiesi oikeiden ihmisten seuraan.

LEIJONA

Sinulla voi olla tänään vaikeuksia yhteisymmärryksen löytämisessä. Ihmissuhteisiin on luvassa kipinöitä ja kitkaa, mikä ei välttämättä ole huono juttu.

NEITSYT

Liikkeellä on kaikenlaisia muutoksia, etkä välttämättä koe olevasi oma itsesi tänään. Avoin mieli on paras valttisi. Työelämään on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

VAAKA

Yksityiskohdilla on väliä. Nyt kannattaa varoa liian pikaisten johtopäätöksien vetämistä ja antaa asioille sen sijaan aikaa. Muutokset tulevat hitaasti, mutta varmasti.

SKORPIONI

Pidä tunteesi omana tietonasi tänään. Mieti tarkkaan, mikä tieto on jakamisen arvoista. Liikkeellä on huhuja, joita ei pidä ottaa todesta.

JOUSIMIES

Ole hienotunteinen ihmissuhdeasioissa. Rehellisyydellä ja myötätunnon voimalla pääset jo pitkälle. Joku esittää sinulle tiukkoja kysymyksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla