Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Riiteleminen olisi ajan hukkaa. Omistaudu sen sijaan tärkeämmälle puuhalle. Voit saada tänään suuria muutoksia liikkeelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Onni potkii sinua raha-asioissa. Harkitse suuria päätöksiä perusteellisesti, ennen kuin toimit. Juhlista hyviä uutisia rakkaasi kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Älä anna muiden tekemisten viedä huomiotasi epäolennaisuuksiin. Keskity siihen, mikä on itsellesi tärkeintä. Vältä ylilyöntejä kaikissa muodoissaan.

 

OINAS

Pidä tauko ja anna ajatustesi tuulettua. Vaivaat päätäsi nyt liiaksi samalla vanhalla ongelmalla. Hanki itsellesi välillä muuta ajateltavaa.

 

HÄRKÄ

Lähde haistelemaan uusia tuulia. Seuraa vaistoasi, minne se sitten sinut ohjaakin. Opit tänään jotain arvokasta tulevan varalle.

 

KAKSONEN

Älä paljasta korttejasi liian aikaisin. Hiljaisuudessa toimiminen on sinulle nyt eduksi. Pidä uteliaat loitolla ja hoida osuutesi kaikessa rauhassa.

 

RAPU

Hermostuminen ei takuulla auta asioiden selvittelemisessä. Suhtaudu vakavissasi läheisesi ongelmaan, sillä hän tarvitsee sinua. Valitse seurasi huolella.

 

LEIJONA

Sinun on aika uskaltaa olla oma itsesi. Hyväksy itsesi juuri sellaisena, kuin olet. Huomaat pian sen tekevän ihmeitä myös ihmissuhteillesi.

 

NEITSYT

Joku koetellee hermojasi. Älä anna koko päiväsi kaatua yhteen ärsyttävään ihmiseen. Ota sen sijaan etäisyyttä draamaan ja tee omia juttujasi.

 

VAAKA            

Nyt ei ole suurten tulevaisuuskeskustelujen aika. Lykkää tulenarat aiheet myöhemmäksi. Tarvitset itsekin vielä aikaa miettiäksesi, missä mennään.

 

SKORPIONI

Päivä tarjoaa sinulle arvokkaita oppitunteja. Paina ne mieleen tulevan varalle. Sinulla on pian edessäsi suuria kysymyksiä.

 

JOUSIMIES

Pidä hauskaa lipsumatta ääripäihin. Voit saada tänään paljon aikaan, jos kanavoit energiasi oikeaan suuntaan. Nauti myös läheistesi seurasta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla