Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Avoin kommunikointi on tänään ehdottoman tärkeää. Älä anna kytevän väärinkäsityksen paisua yhtään isommaksi. On parasta mennä suoraan asiaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Hoida velvollisuutesi nopeasti pois alta. Ajattele vapaalle vaihtamista vasta sen jälkeen. Hommien myöhemmäksi lykkääminen on nyt harvinaisen huono ajatus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Älä jää vain haaveilemaan sinua kiinnostavista asioista, vaan tee unelmiesi eteen jotain konkreettista. On aika ottaa riskejä.

 

JOUSIMIES

Muutama suutuspäissä lausuttu sana voi aiheuttaa tänään ikävää jälkeä. Älä anna draaman paisua yhtään suuremmaksi. Hillitse tunteesi, niin kaikki sujuu hyvin.

 

KAURIS

Sinulla on kaikki tarvittava käsissäsi. Usko itseesi, niin pian alkaa tapahtua. Älä anna vanhojen pelkojen hidastaa tahtiasi.

 

VESIMIES

Älä suurentele asioita. Kaunisteleminen ei kannata, sillä joutuisit ennemmin tai myöhemmin selittelyjen eteen. Pysy kaukana manipulointiin taipuvasta tyypistä.

 

KALAT

Kepeä asenne voi olla tänään hyvä ratkaisu. Älä ota kaikkea sinulle sanottua aivan kirjaimellisesti. Liikkeellä on huhuja ja liioittelua.

 

OINAS

Muistele vanhoja hyvässä seurassa. Muistoista löytyy apua myös nykyhetken pulmaan. Ole avoin uusille ideoille ja tuttavuuksille.

 

HÄRKÄ

Intosi tarttuu helposti myös ihmisiin ympärilläsi. Olet nyt oikea tyyppi vetämään joukkoa tai ideoimaan esimerkiksi tulevaa reissua. Luovuutesi toimii kovilla kierroksilla.

 

KAKSONEN

Vedä henkeä ennen eteenpäin jatkamista. Päivä tapahtumissa voi olla paljonkin sulateltavaa. Hyvän ystävän neuvoista on hyötyä.

 

RAPU

Käytä mielikuvitustasi. Tee arkeesi muutoksia, jotka helpottavat rutiineja. Lähde uusille vesille kokeilemaan, löydätkö itsestäsi toisenlaisia puolia.

 

LEIJONA

Muista, ettei sinun tarvitse olla kaikille mieliksi. Ole oma itsesi joka tilanteessa. Maalaisjärki pelastaa sinut tänään hankalasta paikasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla