Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Käy erimielisyydet läpi rauhallisella otteella. Pääset asioissa eteenpäin vain, jos onnistut siivoamaan turhat konfliktit pois alta. Maisemanvaihdos tekisi sinulle hyvää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Älä nosta haloota pikkujutusta. Anna asioiden edetä omalla painollaan. Tänään on kestettävä hieman epävarmuutta ja muuttuvia tilanteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Älä anna tunteenpurkauksen paisua yhteenotoksi. Peräänny ajoissa aggressiivisen ihmisen tieltä. Moni asia on nyt itsestäsi kiinni.

 

JOUSIMIES

Muille tarjoamasi apu osoittautuu päivän pelastuksesi. Joku lähelläsi on hukkumaisillaan hommiinsa. Huomaavaisuuttasi arvostetaan suuresti.

 

KAURIS

Satsaa peliin kaikkesi tänään, mitä sitten oletkin tekemässä. Nyt ei kannata jättää mitään puolitiehen. On tärkeää, että olet ajan tasalla rahatilanteestasi.

 

VESIMIES

Muokkaa päivästä itsellesi niin stressitön kuin vain mahdollista. Päästä itsesi helpommalla. Tee parhaasi vastustaaksesi turhia houkutuksia.

 

KALAT

Luota vaistoosi, kun se puhuttelee sinua. Joku ehdottaa sinulle yhteistyötä. Ole avoin uusille asioille ja ota haasteet rohkeasti vastaan.

 

OINAS

Saat enemmän aikaan, jos onnistut välttämään jännitteet. Panosta hyvään kommunikointiin. On tärkeää, että tulet kaikkien kanssa juttuun.

 

HÄRKÄ

Muutos on nyt parasta, mitä päivä voi tarjota sinulle. Älä säikähdä uusia käänteitä. Etsi vastauksia menneisyyden kokemuksistasi.

 

KAKSONEN

Tarkastele sivusta käsin, miten muut toimivat. Pitämällä silmät auki opit nyt paljon uutta. Ole tarkkana suuria lupailevan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin teet siirtosi. Älä kuormita itseäsi tarpeettomasti. Nyt on aika ottaa hieman rennommin ja nauttia olostasi.

 

LEIJONA

Anna muutosten tapahtua omalla painollaan. Voit vetäytyä sivuun katsomaan, mitä seuraavaksi on luvassa. Tarkkailemalla huomaat jotain tärkeää.          

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla