Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Käy erimielisyydet läpi rauhallisella otteella. Pääset asioissa eteenpäin vain, jos onnistut siivoamaan turhat konfliktit pois alta. Maisemanvaihdos tekisi sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä nosta haloota pikkujutusta. Anna asioiden edetä omalla painollaan. Tänään on kestettävä hieman epävarmuutta ja muuttuvia tilanteita.

 

SKORPIONI

Älä anna tunteenpurkauksen paisua yhteenotoksi. Peräänny ajoissa aggressiivisen ihmisen tieltä. Moni asia on nyt itsestäsi kiinni.

 

JOUSIMIES

Muille tarjoamasi apu osoittautuu päivän pelastuksesi. Joku lähelläsi on hukkumaisillaan hommiinsa. Huomaavaisuuttasi arvostetaan suuresti.

 

KAURIS

Satsaa peliin kaikkesi tänään, mitä sitten oletkin tekemässä. Nyt ei kannata jättää mitään puolitiehen. On tärkeää, että olet ajan tasalla rahatilanteestasi.

 

VESIMIES

Muokkaa päivästä itsellesi niin stressitön kuin vain mahdollista. Päästä itsesi helpommalla. Tee parhaasi vastustaaksesi turhia houkutuksia.

 

KALAT

Luota vaistoosi, kun se puhuttelee sinua. Joku ehdottaa sinulle yhteistyötä. Ole avoin uusille asioille ja ota haasteet rohkeasti vastaan.

 

OINAS

Saat enemmän aikaan, jos onnistut välttämään jännitteet. Panosta hyvään kommunikointiin. On tärkeää, että tulet kaikkien kanssa juttuun.

 

HÄRKÄ

Muutos on nyt parasta, mitä päivä voi tarjota sinulle. Älä säikähdä uusia käänteitä. Etsi vastauksia menneisyyden kokemuksistasi.

 

KAKSONEN

Tarkastele sivusta käsin, miten muut toimivat. Pitämällä silmät auki opit nyt paljon uutta. Ole tarkkana suuria lupailevan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin teet siirtosi. Älä kuormita itseäsi tarpeettomasti. Nyt on aika ottaa hieman rennommin ja nauttia olostasi.

 

LEIJONA

Anna muutosten tapahtua omalla painollaan. Voit vetäytyä sivuun katsomaan, mitä seuraavaksi on luvassa. Tarkkailemalla huomaat jotain tärkeää.          

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.