Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika tutustua uusiin ihmisiin. Päivä tutustuttaa sinut tyyppeihin, joiden joukossa voi olla joku astetta kiinnostavampi hahmo. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Ole valmis nopeisiin liikkeisiin. Joku yllättää sinut vedollaan, eikä asiaa kannata jäädä ihmettelemään pitkästi. Kuuntele vaistoasi ja toimi sen perusteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Tarjoa apuasi tuttavalle. Kokemuksistasi on hänelle suurta hyötyä. Anteliaisuutesi saa aikaan onnistuneen lumipalloefektin.

 

SKORPIONI

Kuuntele ja ota opiksi. Päivällä on sinulle paljon opetettavaa. Pidä korvat auki joka tilanteessa, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi.

 

JOUSIMIES

Yhden oven sulkeutuessa toinen portti aukeaa jossain toisaalla. Älä jää repimään hiuksia yksittäisen mönkään mennen jutun takia. Luota siihen, että edessä on parempaa.

 

KAURIS

Lykkää liikkeelle muutoksia, jotka edesauttavat harmonian ja rauhan rakentumista. Tasapaino on nyt kaikki kaikessa. Kuuntele läheistäsi, jolla on tarve purkaa sydäntään.

 

VESIMIES

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Tavoitteesi ovat sinulle selkeät, eikä sinun tarvitse haaskata aikaa muille selittelemiseen. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin luotat.

 

KALAT

Tarjoa apuasi säästelemättä. Olet muuttamassa perustavanlaatuisia asioita arjessasi, eivätkä kaikki välttämättä tue päätöksiäsi. Ole valmis keskustelemaan.

 

OINAS

Mitä enemmän tiedät, sen parempi. Pidä korvat höröllä joka hetki. Jopa kuulemiesi juorujen joukossa saattaa olla jotain merkille panemisen arvoista.

 

HÄRKÄ

Pääasia on, että saat hommasi tehtyä. Hutilointi kostautuisi vain myöhemmässä vaiheessa, joten tee vähemmän, mutta paremmin. Ota opiksi virheistäsi.

 

KAKSONEN

Keskity ennen kaikkea ihmissuhteisiisi. Älä anna kenenkään tuputtaa sinulle mielipiteitään. Molemminpuolinen kuunteleminen on pääasia.

 

RAPU

Tee asiat omalla tavallasi. Mielikuvituksesi lentää tänään korkealla ja tehtailet vauhdilla uusia ideoita. Hyvä itseluottamus avaa sinulle ovia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla