Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Laita muutoksia liikkeelle rytinällä. Ota kaikki irti hyvästä energialatauksestasi. Olet täynnä itsevarmuutta ja optimismia.

 

NEITSYT

Kerro, miltä sinusta oikeasti tuntuu. Avoimuutesi palkitaan ja pääset asioissa eteenpäin. Huomaat, ettei mahdottomaksi luultu tehtävä olekaan niin haastava.

 

VAAKA

Tarjoa apuasi, vaikka sinullakin olisi hommaa. Eleesi kerää sinulle pisteitä ja takaa sinulle hyvän mielen. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

SKORPIONI

Käy läpi suunnitelmaa, jonka olet hylännyt jo kertaalleen. On aika kokeilla lämmittää ideaasi uudestaan. Olet oppinut paljon viime kerran jälkeen.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää hämätä sinua mukaan draamaansa, mutta pysy johdonmukaisena. Et tarvitse nyt lisäjännitteitä päivääsi.

 

KAURIS

Mene sovittelijaksi tulehtuneeseen tilanteeseen. Positiivinen energiasi tarttuu muihinkin. Älä hämäänny kauniista sanoista.

 

VESIMIES

Etsi ennen kaikkea vakautta ja turvaa elämääsi. Panosta nyt kaikkesi peliin ja uskalla pitää puoliasi. Tänään ei ole aika ujostella.

 

KALAT

Selvitä tunnerikas tilanne pois alta niin pian kuin mahdollista. Älä jätä sotkuja roikkumaan, vaan puhdista maineesi välittömästi. Mielesi on sen jälkeen keveämpi.

 

OINAS

Motivaatiosi on nyt kova, mikä auttaa sinut läpi päivän haasteista. Takaiskut eivät lannista sinua. Optimismisi vetää kaikkea hyvää puoleensa.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi päivän tapahtumista. Pyydä asiantuntijan apua tai käänny ystävän puoleen, jos tarvitset kannustusta. Motivaatio on nyt tärkein apuvälineesi.

 

KAKSONEN

On aika irrotella ja pitää hauskaa. Vietä aikaa rakkaiden kanssa menneitä muistellen. Anna romantiikalle mahdollisuus.

 

RAPU

Älä aseta itsellesi rajoja. Muuta ne asiat, joihin et ole tyytyväinen. Pienten ulkoisten kohennusten jälkeen olosi on jo tyystin erilainen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita. On aika päivittää kuulumisia. Saatat saada siinä sivussa hyödyllisiä neuvoja tulevaa varten.

 

NEITSYT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika ottaa riski ja tehdä jotain aivan uutta ja erilaista. Verkostoista on tänään paljon hyötyä.

 

VAAKA

Saat tänään aikaan paljon hyvää. Positiivista energiaasi on vaikea vastustaa. Ota ongelmat käsittelyyn yksi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ole optimisti ja katso sinnikkäästi tilanteen kuin tilanteen hyviä puolia. On luovien projektien ja uusien haasteiden aika. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Pidä tauko arjesta ja tee jotain rentouttavaa. Uusi ympäristö tekisi sinulle hyvää. Selvitä raha-asiat pois alta mahdollisimman nopeasti.

 

KAURIS

Käänny auktoriteettihahmon puoleen, kun ongelmia ilmaantuu. Hoida sopimukset ja muut viralliset asiat pois alta aikatauluja kunnioittaen.

 

VESIMIES

Panosta itseesi. Tänään on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi. Hemmottele itseäsi ostamalla jotain hauskaa ja syömällä hyvin.

 

KALAT

Pidä tunteesi aisoissa. Päivä sisältää tiukkoja tilanteita, joissa keskustelu kiihtyy nopeasti. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos koet tarvitsevasi rauhaa.

 

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkuus on nyt valttia. Järjestä aikatauluihisi tilaa ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi välittämättä muiden mielipiteistä. Älä odottele muiden tekevän asioita puolestasi.

 

KAKSONEN

Panosta ihmissuhteisiin. Ole valmis tekemään muutoksia ja kuuntele jatkuvasti muiden toiveita. Avoimuus on hyvä alku.

 

RAPU              

Pyydä kaverin apua ideasi kehittämiseen. Olet täynnä virtaa, mikä saa ihmiset lähtemään helposti mukaasi. Hyvä asenteesi tarttuu.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat valtavasti energiaa perheeltä ja ystäviltäsi. Vietä aikaa ihmissuhteille omistautuen ja läheisiäsi kuunnellen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos johtaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tapaat ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Ole avoin ehdotuksille.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Sinun on valittava itse, mikä on juuri sinulle tärkeää. Voit saada tänään muutoksia aikaan lähtemällä liikkeelle.

 

SKORPIONI

Etene hitaasi ja rauhallisesti. Suurten ideoiden aika koittaa myöhemmin. Nyt on panostettava ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun.

 

JOUSIMIES

Tunne-elämässäsi myrskyää, eikä pettymyksiltä voi välttyä. Joku ei ole kanssasi rehellinen, mistä sotku syntyy. Älä sorru valehtelemiseen omalta puoleltasi.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta. Päätä ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta. Vasta sitten voit nähdä asioissa konkreettista liikettä.

 

VESIMIES

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Kuuntele ja tarkkaile, niin opit paljon. Hermostuminen olisi nyt huonoin mahdollinen ratkaisu.

 

KALAT

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä itsesi turvassa kohtuuttomilta vaatimuksilta ja uskalla kieltäytyä tarvittaessa. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoituksia. Joku yrittää tuputtaa sinulle omia näkemyksiään. Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Erilaiset ajattelutavat ja vaikutteet tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä vie sinut pitkälle. Älä lannistu takaiskujen edessä. Sisulla ja päättäväisyydellä pääset läpi esteistä.

 

RAPU

Kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla. Keräät pisteitä rohkeudella ja avoimuudella. Tarjoa ehdotuksia ja kuuntele huolellisesti vastauksia.