Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Laita muutoksia liikkeelle rytinällä. Ota kaikki irti hyvästä energialatauksestasi. Olet täynnä itsevarmuutta ja optimismia.

 

NEITSYT

Kerro, miltä sinusta oikeasti tuntuu. Avoimuutesi palkitaan ja pääset asioissa eteenpäin. Huomaat, ettei mahdottomaksi luultu tehtävä olekaan niin haastava.

 

VAAKA

Tarjoa apuasi, vaikka sinullakin olisi hommaa. Eleesi kerää sinulle pisteitä ja takaa sinulle hyvän mielen. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

SKORPIONI

Käy läpi suunnitelmaa, jonka olet hylännyt jo kertaalleen. On aika kokeilla lämmittää ideaasi uudestaan. Olet oppinut paljon viime kerran jälkeen.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää hämätä sinua mukaan draamaansa, mutta pysy johdonmukaisena. Et tarvitse nyt lisäjännitteitä päivääsi.

 

KAURIS

Mene sovittelijaksi tulehtuneeseen tilanteeseen. Positiivinen energiasi tarttuu muihinkin. Älä hämäänny kauniista sanoista.

 

VESIMIES

Etsi ennen kaikkea vakautta ja turvaa elämääsi. Panosta nyt kaikkesi peliin ja uskalla pitää puoliasi. Tänään ei ole aika ujostella.

 

KALAT

Selvitä tunnerikas tilanne pois alta niin pian kuin mahdollista. Älä jätä sotkuja roikkumaan, vaan puhdista maineesi välittömästi. Mielesi on sen jälkeen keveämpi.

 

OINAS

Motivaatiosi on nyt kova, mikä auttaa sinut läpi päivän haasteista. Takaiskut eivät lannista sinua. Optimismisi vetää kaikkea hyvää puoleensa.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi päivän tapahtumista. Pyydä asiantuntijan apua tai käänny ystävän puoleen, jos tarvitset kannustusta. Motivaatio on nyt tärkein apuvälineesi.

 

KAKSONEN

On aika irrotella ja pitää hauskaa. Vietä aikaa rakkaiden kanssa menneitä muistellen. Anna romantiikalle mahdollisuus.

 

RAPU

Älä aseta itsellesi rajoja. Muuta ne asiat, joihin et ole tyytyväinen. Pienten ulkoisten kohennusten jälkeen olosi on jo tyystin erilainen.