Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Muutos tulee oikealla hetkellä. On aika sekoittaa pakkaa ja ottaa riskejä. Älä tyydy vanhoihin ja pölyttyneisiin kaavoihin, vaan heittäydy uteliaaksi.

LEIJONA

Etsi elämääsi haasteita. Tänään on kyse hauskanpidosta ja yhdessä olemisesta. Saat uutta näkökulmaa tuttuun tilanteeseen.

NEITSYT

Sano ääneen, jos joku kohtelee sinua huonosti. On tärkeää, että pidät puoliasi. Kuunteleminen ja diplomaattinen asenne avaavat syntyneen solmun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Lupauksien pitäminen on tänään pääasia. Seiso sanojesi takana ja odota samaa myös muilta. Ota etäisyyttä ihmisiin ja tilanteisiin, jotka tuntuvat kuormittavilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Ota opiksi päivän tapahtumista. Kysele rohkeasti lisää, kun jokin ei täsmää. Tarjolla on tietoa ja mielenkiintoisia jatkokysymyksiä.

JOUSIMIES

Moni asia on nyt kiinni vain päättäväisyydestäsi. Asettele sanasi jämäkästi ja usko itseesi. Itsevarma käytös avaa jo monta ovea.

KAURIS

Päivän tapahtumat voivat nostaa epävarmuuden pintaan hetkeksi. Kylvä muutoksia pienistä asioista liikkeelle lähtien. Älä anna kenenkään painostaa sinua.

VESIMIES

Menneisyys palaa kuvioihin tavalla tai toisella. Jos muisteleminen ei tunnu hyvältä, suuntaa ajatuksesi suosiolla tulevaan. Edessä on suuria valintoja.

KALAT

Pidä silmät auki sopivien tilaisuuksien varalta. Olet ottamassa askelta eteenpäin, ja ajoitus on kaikki kaikessa. Saat sukulaiselta tai vanhalta kaverilta hyvän neuvon.

OINAS

Teot painavat enemmän kuin sanat. Osoita sinulle tärkeälle ihmiselle, kuinka paljon välität hänestä. Päivä tuo mukanaan iloisia uutisia.

HÄRKÄ

Muutokset ovat nyt itsestäsi kiinni. Mieti, mitkä ovat vahvuutesi ja lähde niistä liikkeelle. Nyt ei ole oikea hetki ottaa vapauksia yhteisistä säännöistä.

KAKSONEN

Piristät läheisesi päivää ja kohotat samalla myös oman mielialasi korkealle. Päivä on täynnä yllättäviä kohtaamisia. On otollinen aika ihastumiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla