Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Nyt on oikea hetki kontaktien solmimiseen. Älä haaskaa aikaasi negatiivisuudessa vellovassa seurassa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Sinun täytyy miettiä suunnitelmasi nyt uusiksi. Pienillä parannuksilla pääset jo pitkälle. Älä takerru kuvioon, joka on tuomittu epäonnistumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Yksityiskohtiin on nyt syytä kiinnittää huomiota. Ole tarkka ja valpas. Lyhytkin maisemanvaihdos voisi tehdä sinulle tänään hyvää.

 

VAAKA            

Älä anna negatiivisten puheiden lannistaa sinua. Hakeudu seuraan, josta saat inspiraatiota. Paljon on kiinni omasta asenteestasi.

 

SKORPIONI

Lähde etsimään uusia tuulia. Uteliaisuus on nyt oikea kompassi, jota kannattaa seurata. Unohda tuttu ja turvallinen nyt kokonaan.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse kuluttaa suuria summia tänään. Luovuudella keksit tavan, jolla voit nauttia olostasi törsäämättä sen pahemmin. Ystävien seura tekee ihmeitä.

 

KAURIS

Kuuntele järjen ääntä. Tunteesi myrskyävät tänään, eikä niiden armoille heittäytyminen ole hyvä ratkaisu. Kaverillasi on sinulle käyttökelpoinen neuvo.

 

VESIMIES

Ajattele omaa parastasi. Sinun ei tarvitse perustella ratkaisujasi jokaiselle vastaantulijalle. Joskus sinun on mentävä intuitiosi mukana.

 

KALAT

Päivä kysyy tilannetajua. Joku lähipiiristäsi käy läpi vaikeita asioita, eikä aihetta sovi lähestyä miten tahansa. Kuulostele ilmapiiriä ennen kuin avaat suusi.

 

OINAS

Kohdallesi osuu tilaisuus, joka ei ole aivan sitä, miltä näyttää. Tarkista faktat ennen liikkeelle lähtemistä. Sinulta on jäänyt jotain huomaamatta.

 

HÄRKÄ

Päättäväisyys vie sinut minne tahansa. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisen esteen sattuessa kohdalle. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

KAKSONEN

Älä jää jumiin draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää huolta itsestäsi. Anna jokaisen hoitaa oma osuutensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla