Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kiinnitä erityistä huomiota siihen, mitä muut puuhaavat ympärilläsi. Saat virtaa samanhenkisistä ihmisistä. Tapaat tyypin, joka tekee sinuun todellisen vaikutuksen.

 

LEIJONA

Kokeile uutta taktiikkaa työrintamalla. Pakan sekoittaminen ei tee pahaa kenellekään. Ole tehokas ja nopea liikkeissäsi.

 

NEITSYT

Muista, että teoillasi on seurauksensa. Voit saada paljon hyvää aikaan auttamalla muita. Ole valmis näyttämään kyntesi, jos todella haluat jotain.

 

VAAKA

Menneisyyden tutkiminen kannattaa. Muisteleminen auttaa sinua löytämään vastauksia nykyhetken kysymyksiin. Älä anna kenenkään manipuloida sinua.

 

SKORPIONI

Näytä tunteesi avoimesti. Rehellisyys on paras aseesi vaikeissa tilanteissa. Miettikää yhteisvoimin seuraavaa siirtoa.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana raha-asioissa. Myös terveydentilaasi kannattaa pitää nyt silmällä. Älä allekirjoita mitään turhan kevyin perustein.

 

KAURIS

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä hulluttele raha-asioissa, vaan säästä suuret investoinnit myöhemmäksi. Liioittelu voi johtaa katastrofiin.

 

VESIMIES

Ota kaikki haasteet vastaan ja tee parhaasi. Katso, mihin asti se riittää. Sinnikkyys on tänään paras valttisi.

 

KALAT

Kysy neuvoa kokeneemmalta. Tarvitset tukea ja kannustusta vaikean tilanteen edessä. Olet askeleen lähempänä unelmiasi.

 

OINAS

Tee parhaasi vastustaaksesi houkutuksia. On tärkeää, että pidät ajatuksesi olennaisessa. Älä tee päätöksiä muita mukaillen.

 

HÄRKÄ

Erilaisuus rikastuttaa päivääsi. Ole valmis ottamaan vastaan uusia vaikutteita. Pidä lähipiirisi ajan tasalla suunnitelmistasi.

 

KAKSONEN

Ole valmis ottamaan riskejä ja erottumaan joukosta. Rohkeus vie sinut tänään pitkälle. Tapaat ihmisen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi tänään. Rikas mielikuvituksesi voi pelastaa sinut hankalasta tilanteesta ja avata uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Satsaa enemmän kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. Lähipiirisi tarvitsee sinua, joten järjestä heille aikaa. Järkeilyllä pääset pitkälle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi sekoittaa ajatuksiasi. Olet tekemässä päätöstä, josta et selviä ilman kylmiä hermoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VAAKA

Lähde mukaan auttamaan kiinnostavan projektin pariin. Eleesi huomataan ja sitä arvostetaan ympärilläsi. Viehätysvoimasi on huipussaan.

 

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan idean kanssa. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Hoida työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Ripeys on tänään valttia, sillä loppupäivällä on sinulle mukavampaa annettavaa.

 

KAURIS

Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi. Saatat tulla tehneeksi höyrypäissäsi jotain, mitä kadut jälkeenpäin. Tee ratkaisut kylmään järkeen luottaen.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Erityisesti rahan kanssa on parasta pitää jalat maassa. Säästä suuret hankinnat toiseen kertaan.

 

KALAT

Tarjoa osaamistasi ja ideoitasi apuna muille. Saatat pelastaa kaverisi päivän eleelläsi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sotkea suunnitelmiasi. Pidä pää kylmänä ja ajatukset olennaisessa. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Älä jää väittämään vastaan. Haluat saada asioita tehtyä, eikä nyt ole aika tarttua pikkuseikkoihin. Kanna vastuu teoistasi joka tilanteessa.

 

KAKSONEN

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Ole suora sanoissasi ja uskalla vaatia muilta samaa. Rehellisyys auttaa hankalan tilanteen setvimisessä.  

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Olet pääsemässä asioissa eteenpäin ja liikkumassa kohti jännittäviä käänteitä. Älä anna valtaa negatiivisille tunteille.

 

LEIJONA

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Varmista, ettei kukaan ole aikeissa manipuloida sinua. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Muuta asiat, jotka eivät istu omiin näkemyksiisi. Seuraa toiveitasi ja halujasi loppuun asti.

 

VAAKA

Suuntaa sinne, minne nenäsi vie sinut. Etsi elämääsi lisää vapautta ja ilon tunnetta. Pääset tavoitteisiisi helposti, jos unohdat stressin omaan arvoonsa.

 

SKORPIONI

Älä anna vihan ottaa valtaa. Pääset näpäyttämään sinua loukannutta ihmistä ennemmin tai myöhemmin. On aika tähdätä täydellisyyteen.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi tarkkaan kohteeseen, niin saat enemmän aikaan. Tänään on satsattava etenkin raha-asioihin. Ota vahvuutesi käyttöön.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä hankaliin ihmisiin ja negatiivisiin ajattelumalleihin. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin voit luottaa. Mielipiteiden vaihtaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Pidä hyvää huolta raha-asioista ja terveydestäsi. Hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. On loistava hetki uuden projektin aloittamiselle.

 

KALAT

Pidä silmät auki pahantahtoisten ihmisten varalta. Kyseenalaista kaikki, niin säästyt turhilta kolhuilta. Liikkeellä on nyt kaikenlaista porukkaa.

 

OINAS

On aika istua suunnittelemaan tulevaa. Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin jaat ajatuksesi muiden kanssa. Läheiselläsi saattaa olla sinulle moitteita.

 

HÄRKÄ

Muutokset tekevät hyvää. Älä silti hyppää täysin sokkona tuntemattomaan. Erityisesti rahakysymyksissä on tehtävä taustatyötä.

 

KAKSONEN

Tee se, mikä sinun on tehtävä. Pidä ennen kaikkea kiinni sovituista jutuista. Älä anna kenenkään syyllistää sinua toimimaan.