Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Luottamuspula saattaa kalvaa tänään puolin tai toisin. Ole skeptinen, jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Vaistosi hälyttää aivan syystä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Tarkastele vaihtoehtojasi. On hyvä hetki kokeilla jotain uutta ja päästää irti pinttyneistä ajatusmalleistasi. Näe itsesi uudessa valossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mihin olet jatkamassa. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, sillä muuten päädyt eksyksiin. Verkostoista on tänään hyötyä.

 

NEITSYT

Ole avoin uusille vaikutteille. Tapaat ihmisiä, joiden jutut herättävät mielikuvituksesi liikkeelle. On loistava hetki haaveilla ja ideoida tulevaa.

 

VAAKA            

Panosta itseesi. Kysy itseltäsi, mikä juuri sinua liikuttaa tällä hetkellä. Unelmasi toteuttaminen ansaitsee huomiosi kokonaan.

 

SKORPIONI

Suuntaa sinne, mistä saat hyviä kokemuksia. Riskien ottaminen tekee nyt hyvää. Uskaltaudu etsimään rajojasi ja testaamaan kykyjäsi.

 

JOUSIMIES

Pidä mielessä, mitä kohti olet matkalla. Älä anna toissijaisten asioiden viedä liikaa huomiota. Tee pakolliset hommat sovitun aikataulun puitteissa.

 

KAURIS

Pysy rauhallisena haastavassa tilanteessa, niin keräät pisteet kotiin. Älä tule huijatuksi mukaan kuvioon, joka ei tunnu omaltasi. Sano jämäkästi ei tarvittaessa.

 

VESIMIES

Kotona kytenyt solmu aukeaa, mikä helpottaa oloasi suuresti. Ihmissuhteissa puhaltavat onnelliset tuulet. Ole avoin ja valmis kuuntelemaan.

 

KALAT

Suuntaa sinne, missä häämöttää haasteita ja luovaa tekemistä. Olet parhaimmillasi seurassa, joka nostaa sinua ylöspäin ideoillaan ja kunnianhimollaan.

 

OINAS

Menneisyys saattaa tarjota yllättävää apua vaikeaan hetkeen. Muistele, mitä olet jo kokenut ja mistä olet selvinnyt kunnialla. Lauman seuraaminen sokeasti ei kannata.

 

HÄRKÄ

Ole realistinen siirtojasi suunnitellessasi. On otollinen hetki vaihtaa maisemaa tai testata uusia hommia työrintamalla. Valppaus on paras aseesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla