Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Sinulla on enemmän mahdollisuuksia kuin arvaatkaan. Nyt on aika heittäytyä uteliaaksi ja tutkia maailmaa uusin silmin. Juorut kannattaa jättää omaan arvoonsa.

KAKSONEN

Ota ilo irti tarjotusta mahdollisuudesta. Voit oppia jotain arvokasta päivän tapahtumista. Se säästää sinut tulevaisuudessa nololta tilanteelta.

RAPU

Käy läpi raha-asioita ja punnitse vaihtoehtojasi. On hyvä hetki tehdä pientä hienosäätöä. Älä hermostu, vaikka kaikki ei olisi vielä selvää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Nyt ei ole aika tehdä suuria ratkaisuja. Lyö asioita lukkoon vasta sitten, kun sinulla on kaikki tarvittava tieto. Arvailu ei kanna kovin pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Katso tilanteen positiivisia puolia. Ota etäisyyttä asioihin ja ihmisiin, jotka tuntuvat turhan kuluttavilta tällä hetkellä. Olet ansainnut tauon.

VAAKA

Sisu vie tänään pitkälle. Älä anna periksi houkutuksille tai lannistaviksi tarkoitetuille puheille. Luota itseesi ja osaamiseesi.

SKORPIONI

Epäilystesi tulisi herätä, jos joku kiertelee ja kaartelee puheissaan. Esitä suoria kysymyksiä ja ole tarkkana siitä, mitä paljastat yksityisasioistasi.

JOUSIMIES

Liikkeellä on nyt juttuja laidasta laitaan. Ole kriittinen kuuntelija ja ota lähteistä selvää, etenkin jos olet tekemässä päätöksiä kuulemasi perusteella.

KAURIS

Vietä aikaa seurassa, jossa olosi on kotoisa. Energiasyöppöihin kannattaa pitää suosiolla etäisyyttä. Hyvinvointisi on ykkössijalla tärkeysjärjestyksessä.

VESIMIES

Nyt ei ole aika jarrutella. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Loistava tilaisuus osuu tänään kohdallesi, eikä sitä kannata päästää ohitse.

KALAT

Auta kaveria eteenpäin hankalasta paikasta. Pidä huolta myös omasta jaksamisestasi. Sinun on tarpeen tullen pidettävä rajoistasi huolta ja sanottava ei.

OINAS

Ole tarkkana siitä, kenen kanssa ryhdyt yhteistyöhön. Oma aika voi osoittautua kullanarvoiseksi tänään. Kiitollisuus ja optimismi ovat parhaat valttisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla