Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Yllättävä lahja tai antelias tarjous osuu kohdallesi. Ota päivän onnelliset käänteet avoimin sylin vastaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kotona pysyttely voi tehdä sinulle hyvää tänään. Kutsu kaverit koolle tai nauti laatuajasta perheen kanssa. On aika valmistautua uusiin haasteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Älä jää jumiin toisten draamoihin. Ota etäisyyttä konfliktinhakuiseen ihmiseen. Sinun on nyt saatava tilaa ajatuksillesi ja happea.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä muiden kanssa. On silti tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa. Mene tueksi kannustusta kaipaavalle ystävälle.

 

NEITSYT

Pidä odotuksesi realistisina. Liian suurien odottaminen saattaa pudottaa sinut korkealta. Oma-aloitteisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA            

Ota askel taaksepäin saadaksesi tuoreen näkökulman tilanteeseesi. Nyt on oltava luova ja kekseliäs ongelmien sattuessa kohdalle. Luota mielikuvitukseesi.

 

SKORPIONI

Tee jotain tavallisesta poikkeavaa. Sinun on tullut aika haastaa itsesi ja tavoitella tähtiä taivaalta. Päästä irti itse keksimistäsi rajoituksista.

 

JOUSIMIES

Ota vastaan liikunnallinen haaste. Nyt on aika nostaa rima korkealle ja tavoitella tähtiä. Kunnianhimo vie sinut pitkälle.

 

KAURIS

Älä ota turhia riskejä, olivat ne sitten taloudellisia tai fyysisiä. Jaksamisesi ja turvallisuutesi ovat ensisijaisen tärkeitä asioita. Anna ekstrahuomiota läheisillesi.

 

VESIMIES

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Kenenkään ei tule pitää sinua itsestäänselvyytenä. Pidä huolta sovituista rajoista.

 

KALAT

Pidä kiinni yksinkertaisista päätöksistä. Perusasioiden on oltava kunnossa. Vanha tuttu palaa elämääsi yllätyskäänteen seurauksena.

 

OINAS

Tee jotain mieltäsi piristävää. Ole avoin uusille asioille ja nauti päivän tuomista rikastuttavista kokemuksista. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla