Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Entisellä työkaverilla tai kaukaisella tuttavalla on sinulle hyvä neuvo, joka kannattaa painaa mieleen. Kohenna asennettasi, niin pian alkaa tapahtua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Tarkastele kokonaiskuvaa jumittumatta yksityiskohtiin aivan nenäsi alla. Nyt on mietittävä asioita pitkällä tähtäimellä. Kärsivällisyys on valttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Saat tarvitsemasi avun, jos vain uskallat pyytää. Älä jää yksin haastavaan tilanteeseen. Voimien yhdistäminen on tänään paras ratkaisu.

 

KAKSONEN

Keskity uuden oppimiseen ja henkiseen kasvuusi. Tärkeintä on, että liike eteenpäin säilyy. Hillitse impulssejasi, sillä ylilyönteihin ei nyt ole varaa.

 

RAPU

Saat kipinää yllättävältä taholta. On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Tarkastele lähemmin paperiasioita, jotka ovat jääneet odottamaan hoitamista.

 

LEIJONA

Päivä on täynnä puhetta ja kiinnostavaa tietoa. Vaihda ajatuksia uuden tuttavan kanssa. Ilmassa on yllätyksiä ja romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lähde liikkeelle. Kaikki on tänään kiinni oma-aloitteisuudestasi, joten älä jää muiden varjoon. Kaverilla on sinulle kullanarvoinen vinkki.

 

VAAKA            

Tutki mahdollisuuksiasi. Heittäydy luovaksi ja unohda hetkeksi mielesi tehtailevat esteet. Nyt on aika haaveilla vapaasti ja pelottomasti.

 

SKORPIONI

Unelmista voi tulla totta vain, jos olet valmis ahkeroimaan niiden eteen. On aika istua alas suunnittelemaan tulevaa. Lähipiirilläsi on sanottavaa.

 

JOUSIMIES

Tunteesi voivat sumentaa tänään näkökenttääsi. Joku kertoo sinulle nyt juuri sen, mitä haluat kuulla. Varmistu siitä, että tieto tulee luotettavasta lähteestä.

 

KAURIS

Tee elämästäsi omannäköisesi. Olisi paha virhe jäljitellä muita ja jättää omat toiveesi huomiotta. Kuuntele vaistoasi päätöksissäsi.

 

VESIMIES

Ota rennosti kotosalla yksin tai hyvässä seurassa. On hyvä hetki raivaamiselle ja paikkojen siistimiselle. Luovu tavarasta, jolle sinulla ei ole enää käyttöä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla