Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika pohtia yhdessä tulevaisuutta ja tehdä ratkaisuja, jotka vievät oikeaan suuntaan. Kuuntele itseäsi.

KALAT

Ole rohkeasti oma itsesi. Työmoraalisi on kohdillaan, ja se on sinulle hyvää mainosta. Älä juokse ongelmia karkuun, vaan mene kohti niiden korjaamista.

OINAS

Luvassa on positiivisia käänteitä rahatilanteeseesi. Kohdallesi osuu loistotilaisuus tienata hieman ylimääräistä. On ehkä tullut aika laittaa jotakin myyntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika ujostella. Kerro muillekin uusista ideoistasi. Saatat saada vastakaikua yllättävältä taholta, mikä saa asiat liikkumaan eteenpäin vauhdilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Keskittymiskykysi on nyt paras valttisi. Ota mutkikas haaste vastaan purkamalla se osiin. Etappi kerrallaan eteneminen on oikea taktiikka.

RAPU

Ihmissuhteissa on luvassa yllätyksiä. Käänny perheenjäsenen tai vanhan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoja. Hänelläkin on sinulle kerrottavaa.

LEIJONA

On aika tehdä arkeesi piristäviä muutoksia. Ne voivat olla uudistuksia aamurutiineihin tai vaatekaapin päivittämistä. Ilmassa on romantiikkaa.

NEITSYT

Ota haaste vastaan. Tarvitset nyt uusia päämääriä ja kiintopisteitä. Unohda itsesi muihin vertaileminen ja keskity itseesi.

VAAKA

Pääset pitkälle, jos onnistut pitämään ajatuksesi tavoitteessasi. Joku lähelläsi sotkee ajatuksiasi joko tahallaan tai tahattomasti. Vetäydy tarvittaessa omaan rauhaasi.

SKORPIONI

Opit tänään paljon. Uusi ympäristö tai porukka antaa sinulle virtaa ja inspiraatiota. Nosta äänesi kuuluviin, ja pian alkaa tapahtua.

JOUSIMIES

Yritä pitää ilmeesi peruslukemilla. Tänään sinun ei kannata paljastaa kaikkea, mitä ajattelet. Mitä vähemmän ulkopuoliset tietävät, sen parempi.

KAURIS

Yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää nyt erityisen paljon huomiota. Keskity kehittämään itseäsi. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla