Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Älä kuitenkaan ota toisten taakkoja kantaaksesi, sillä sinulla on omatkin dilemmat selvitettävinä tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Olet askeleen edelle kilpailijoitasi. On aika ottaa tila haltuun ja nostaa äänesi kuuluville. Tapaat ihmisen, joka voi olla sinulle avuksi lähitulevaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Tarkastele vaihtoehtojasi lähietäisyydeltä ennen kuin teet mitään merkittävää. Urakkasi aliarvioiminen olisi paha virhe. Uskalla tähdätä korkealle.

 

HÄRKÄ

Sinulla on nyt oikea suunta. Ole valmis neuvottelemaan, sillä päivä kysyy hieman oveluutta ja joustamisen varaa. Älä takerru turhiin pikkuasioihin.

 

KAKSONEN

Tutki tarkemmin saamaasi ehdotusta. Kuuntele vaistoasi, jos se lähettää hälytyssignaaleja. Jokin ei ehkä ole nyt sitä, miltä näyttää.

 

RAPU

Älä ota paineita ympäristöstäsi. Tee päätöksesi vasta sitten, kun olet siihen valmis. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Älä anna kenenkään syöttää sinulle ideoita, jotka ovat vastoin omia periaatteitasi. Muutokset tekevät hyvää.

 

NEITSYT

Ole oma-aloitteinen ja ota yhteyttä ihmisiin, jotka pyörivät ajatuksissasi. Kyseessä saattaa olla ihastus tai otollinen työkontakti. Uskalla tuoda itseäsi esille.

 

VAAKA            

Tarkastele vaihtoehtojasi. Jos jokin tilanteessasi jumittaa, on sinun aika ottaa reippaasti askel taaksepäin ja vaihtaa suuntaa. Pidä huoli itsestäsi.

 

SKORPIONI

Tiedät itse parhaiten, mitä olet tekemässä. Nyt on aika tahkota täysillä eteenpäin sivuille vilkuilematta. Saat tilaisuuden puhua sinulle tärkeästä asiasta.

 

JOUSIMIES

Ota vastaan haaste, joka innostaa sinua ylittämään itsesi. Itsetutkiskelu auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Ole oma itsesi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Tulet yllätetyksi moneen kertaan tänään. Älä anna sen häiritä, vaan etsiydy takaisin tasapainoon pikkuhiljaa. Joku lähipiirissäsi tekee harvinaisen spontaaneja vetoja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla