Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä suunnitelmasi omana tietonasi. On hyvä hetki miettiä tulevaisuutta omissa oloissasi ja haaveilla vapaasti. Päivä tarjoaa tärkeän oivalluksen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

On aika lykätä suunnitelmasi liikkeelle. Kokeile ja anna itsellesi lupa myös epäonnistua. Usko itseesi, niin vedät muutkin mukaasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Keskity muutoksiin, joita haluat nähdä elämässäsi. Suuntaa katseesi yhteen asiaan kerrallaan ja muistuta itseäsi tarpeen tullen tavoitteistasi.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kysellä, vaan tehdä. Toiminta on ainoa tapa viedä asioita eteenpäin. Aikaansaaminen tuo sinulle enemmän mielihyvää kuin mikään muu.

 

KALAT

Katso tarkkaan, mitä tulet allekirjoittaneeksi. Sopimukset ja muut neuvottelutilanteet kannattaa hoitaa rauhallisessa ilmapiirissä. Kysy aina, jos jokin on epäselvää.

 

OINAS

Satsaa enemmän itseesi. Ulkoisilla muutoksilla voi olla suuri vaikutus mielialaasi. Jos uusi look houkuttaa, seuraa vaistoasi.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä siirto. Olet tekemisissä suurten muutoksien kanssa, vaikka ne saattavat lähteä liikkeelle pikkujutuista. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

KAKSONEN

Tapaat ihmisen, jolla on sinulle paljon annettavaa. Sinun on nyt parasta tehdä päätöksiä vasta perusteellisen harkinnan jälkeen. Impulssit vievät sinut helposti harhaan.

 

RAPU

Ota muutokset vastaan avoimin mielin. Luota siihen, että suunta on oikea. Vastaan hangoittelu vie sinulta vain arvokasta energiaa väärälle taholle.

 

LEIJONA

Ole tarkkana siitä, kenet lasket luottamuksen arvoiseksi. Salaisuudet kannattaa pitää pienen piirin tiedossa. Ilmassa on jännitystä ja romantiikkaa.

 

NEITSYT

Uteliaisuus vie sinut oikeisiin paikkoihin. Älä anna pikkujutun häiritä menoasi. Ikävät kommentit tulee jättää omaan arvoonsa.

 

VAAKA

Pysy aktiivisena. Hakeudu oikeiden ihmisten seuraan, sillä ympäristösi vaikuttaa sinuun paljon tällä hetkellä. Muista tehdä uskollisesti omaa juttuasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla