Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Satsaa toimivaan kommunikaatioon läheistesi kanssa. Ilmapiiriä häiritsevät asiat on syytä selvittää heti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Ole ystävällinen kaikkia kohtaan. Ota uudet käänteet vastaan avoimin sylin. Päivä vaatii rohkeutta hypätä tuntemattomaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Keskity konkreettisiin muutoksiin. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan, sillä ahnehtiminen voi päättyä huonosti. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAURIS

Sinun on nyt parasta ottaa taustoista selvää. Vastassasi on kilpailua, johon ei kannata suhtautua kevyesti. Kysele lisää, kunnes pääset kartalle.

 

VESIMIES

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Ympärilläsi on meneillään kaikenlaista, joka voi viedä huomiosi muualle. Tee yhtä asiaa kerrallaan.

 

KALAT

Pidä tunteet ja raha-asiat erillään toisistaan. Älä anna päätösvaltaa muille, jos kyse on omista kuvioistasi. Vastuu kuuluu nyt sinulle.

 

OINAS

Pidä mielesi avoimena. Jääräpäisyys veisi vain ongelmiin, etenkin auktoriteettihahmon kanssa. Joustavuus on sinulle eduksi.

 

HÄRKÄ

Vedät nyt paljon väkeä puoleesi. Seulo seuraasi pyrkivä porukka kuitenkin tarkkaan. Lähistöllä liikkuu epärehellinen tyyppi.

 

KAKSONEN

Älä jätä kesken aloittamaasi projektia. Päivä kysyy pitkiä hermoja ja kärsivällisyyttä. Luovuttaminen olisi nyt paha virhe.

 

RAPU

Vastavuoroisuus on tärkeää tänään. Pidä huolta siitä, ettet jyrää kenenkään ylitse. Muista myös pitää puoliasi tarpeen tullen.

 

LEIJONA

Pysy puolueettomana. Tiedossa on vain ongelmia, jos yrität lähteä selvittelemään tilannetta. Ota etäisyyttä asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

NEITSYT

Nosta äänesi kuuluviin. Nyt ei ole aika ujostella. Kerro, mitä odotat tulevalta ja lyö asioita mahdollisuuksien mukaan lukkoon.              

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla