Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Avoin mieli vetää luoksesi hyviä tyyppejä ja loistavia tilaisuuksia, joista voit valita parhaat päältä. Tänään kaikki on mahdollista. Valikoi sanasi tarkkaan neuvoja antaessasi.

VESIMIES

Muista, että kommunikointi on kaksisuuntaista. Pidä huoli siitä, että ulospäin lähettämäsi signaalit ovat sellaisia, joita toivot saavasi paluupostissa.

KALAT

Ota yhteyttä ihmisiin menneisyydestäsi. Jokin saa mielesi muuttumaan tänään. Ole avoin muutoksille ja valmis joustamaan periaatteistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

On aika miettiä suuria valintoja ja tarkistaa, oletko oikealla polulla. Älä tyydy vain huomisen suunnitteluun, vaan pohdi, mitä toivot pitkällä tähtäimellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Sekoita pakkaa tänään. On aika ottaa haaste vastaan ja heittää ennakkoluulot menemään. Päivä sisältää silmäsi avaavan keskustelun.

KAKSONEN

Satsaa itseesi tänään niin ajallisesti kuin energiankin puolesta. On hyvä hetki elintapojen tai asumisjärjestelyjen uusimiselle. Mieti, mitä tarvitset.

RAPU

Anna luovan puolesi näyttää tietä. Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi ja tee tarvittaessa pieniä parannuksia arkirutiineihisi. Ilmassa on romantiikkaa.

LEIJONA

Tänään kannattaa olla avoin. Ota rohkeasti hankalakin puheenaihe esiin ja etsi siihen ratkaisuja yhteisvoimin muiden kanssa. Harmonia menee kaiken muun edelle.

NEITSYT

Tänään on parasta kuulostella ympäristöäsi ja omia tunteitasi. Varaudu viime hetken muutoksiin ja improvisointiin. Ota etäisyyttä oikuttelevaan ihmiseen.

VAAKA

On aika sulkea silmät siltä, mitä ihmiset ympärilläsi puuhaavat. Keskity itseesi tänään. Lähde kaikessa liikkeelle siitä, mikä tuo iloa juuri sinulle.

SKORPIONI

On otollinen aika muutoksille. Ota kaikki uusi vastaan vaivaamatta turhan paljon päätäsi tulevalla. Seuraa sydämesi ääntä ihmissuhteissa.

JOUSIMIES

Etene valitsemallasi polulla. On aika vähentää turhanpäiväistä puhetta ja suunnata energiasi toimintaan. Älä usko kaikkea, mitä kuulet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla