Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

On aika ladata akkuja. Rentoutua voit muutenkin kuin lepäämällä. Liikunta voi olla nyt jopa paras keino hankkia lisää energiaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Lähde tapaamaan vanhoja ystäviä. Yhteiset hetket palauttavat muistoja mieleen ja antavat kipinää myös uusille ideoille. On suurien suunnitelmien aika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Kuuntele tarkkaan faktoja, joita sinulle on tarjolla. Nyt on tärkeää erottaa luotettavat lähteet huhumyllyn keskeltä. Liikkeellä on kaikenlaisia juoruja.

 

OINAS

Ota rennosti, niin pääset pitkälle. Leveilemään ei kannata ryhtyä, sillä liioitteleminen vie sinut vain helposti ongelmiin. Anna aikaa tärkeälle ihmissuhteelle.

 

HÄRKÄ

Mene avuksi ystävälle tai vanhemmalle sukulaiselle, joka on joutunut hankalaan tilanteeseen. Keräät epäitsekkäällä toiminnallasi pisteet kotiin.

 

KAKSONEN

Ole kohtelias ja huomaavainen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Kaikki alkaa sujua, kun asenteesi on kohdillaan. Viljele kehuja läheistäsi ilahduttaaksesi.

 

RAPU

Uskalla haaveilla ja tehdä asioita, joista saat eniten iloa. Älä anna ulkopuolisten lannistaa intoasi sanoillaan. Kieltäydy jättämästä tilaa pessimismille.

 

LEIJONA

Lähde reissuun, jos vain mahdollista. On aika viettää laatuaikaa kumppanisi tai perheesi kanssa. Haaveilkaa yhdessä tulevaisuudesta ja vaihtakaa ajatuksia.

 

NEITSYT

Et välty tänään haastavilta tilanteilta. Nyt on heittäydyttävä luovaksi. Kokeile jotain epätavallista tiukan paikan tullen ja ylläty iloisesti.

 

VAAKA            

Hoida velvollisuutesi pois alta nopeasti, niin pääset hauskempien asioiden pariin. Pääset viettämään aikaa poikkeuksellisen kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

SKORPIONI

Voit oppia tänään kaikenlaista. Kokeile jotain uutta ja erilaista. Nyt on hyvä hetki itsesi haastamiselle ja mukavuusalueelta pois uskaltautumiselle.

 

JOUSIMIES

Punnitse valintojasi ja tee arkeesi hienosäätöä. Mieti, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Pienissä muutoksissa piilee suuri voima.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla