Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ota läheisesi huomioon päätöksiä tehdessäsi. Sinulle on nyt tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joihin on vain osattava tarttua. On uusien alkujen aika.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Pysyttele omalla tontillasi. Nyt ei ole aika ottaa turhia riskejä. Joku yrittää harhauttaa sinua tyhjyyttä kolisevilla lupauksillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Tarkista saamasi tiedot luotettavasta lähteestä. Muuten päädyt helposti huonoihin ratkaisuihin. Tänään on oltava itsenäinen ja oma-aloitteinen.

 

HÄRKÄ

Päivä sisältää tapaamisen, joka avaa silmäsi monen seikan suhteen. Nyt on tärkeintä kuunnella ja painaa merkittävät jutut mieleen. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin.

 

KAKSONEN

On aika pitää hauskaa. Älä innostu puhumaan liian henkilökohtaisista asioista väärässä seurassa. Se voisi kääntyä sinua vastaan.

 

RAPU

Joku lähestyy sinua mielenkiintoisen tarjouksen kanssa. Älä usko kaikkea kuulemaasi. Kysy lisää ja vaadi todistusaineistoa ennen kuin myönnyt.

 

LEIJONA

Mieti rauhassa, mitä haluat seuraavaksi. Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka ymmärtävät kiinnostuksen kohteitasi. Oikea seura auttaa sinua ajatustesi selvittämisessä.

 

NEITSYT

Tee jotain rentouttavaa. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut hymyilemään ja tarjoavat tarpeen iskiessä neuvoja. Vältä manipulointiin taipuvaisia tyyppejä.

 

VAAKA            

Satsaa enemmän hyvinvointiisi ja terveyteesi. Pienet muutokset tekevät sinulle hyvää. Älä päästä negatiivista ihmistä pilaamaan päivääsi.

 

SKORPIONI

Lähde tapaamaan hyvää ystävää. Tarvitset aikaa miettiäksesi, mihin suuntaan lähdet seuraavaksi. Olet parhaimmillasi luovassa puuhassa.

 

JOUSIMIES

Hanki itsellesi tekemistä, jossa saat testata itseäsi. Älä säikähdä kohdallesi osuvia haasteita, sillä voit kääntää ne voimavaraksi. Aseta rima korkealle.

 

KAURIS

Anna jokaisen tehdä mielensä mukaan. Voit tarjota ehdotuksia, mutta älä ala kritisoida muiden tekemisiä. Liian tiukka palaute voi vahingoittaa tärkeää ihmissuhdetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla