Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tarjoa vaihtoehtoja. Ongelmia ei nyt pidä alkaa suurennella. Otollisia tilaisuuksia osuu kohdallesi, jos pidät mielesi avoimena.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Voit välttyä tekemästä samaa tuttua virhettä, johon olet kompastunut aikaisemmin. Ajattele tänään fiksummin ja katso kokonaiskuvaa ratkaisuja tehdessäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Ota muutokset avosylin vastaan. Olet siirtymässä jännittävään vaiheeseen, eikä sinne kannata raahata mukana menneisyyden taakkoja.

 

JOUSIMIES

Avoin mieli on hyvä juttu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuunnella tai ottaa tosissasi kaikkea, mitä sinulle sanotaan. Terve kriittisyys säästää sinut paljolta.

 

KAURIS

Tee asiat omalla tavallasi. Sinulle satelee nyt ehdotuksia, joista on hyvä suodattaa käyttöön parhaat palat. Sulje korvat tarvittaessa.

 

VESIMIES

Tiellesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella lähempää. Odota parempaa hetkeä, mikäli kaikki ei tunnu olevan vielä kohdillaan. Kuuntele itseäsi.

 

KALAT

Mieti, mitä oikeasti tarvitset. Karsi kalenteriasi tyhjemmäksi, jotta aikaa jäisi myös itsellesi. Älä ryhdy leikkimään jaksamisellasi.

 

OINAS

Tarkastele mahdollisuuksiasi ja punnitse huolella, mihin haluat satsata energiasi seuraavaksi. Muista, ettet ehdi kaikkialle samaan aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Tänään ei kannata jättää mitään puolitiehen. Sinnikkyys ja kärsivällisyys vievät sinut läpi haasteista.

 

KAKSONEN

On aika lähteä täydellä höyryllä liikkeelle. Älä anna vanhojen pelkojen nousta tiellesi. Seuraa vaistoasi ja haasta itsesi isosti tänään.

 

RAPU

Tee asiat omalla tavallasi. Persoonallisuutesi on paras valttikorttisi. Älä anna negatiivisten puheiden lannistaa sinua.

 

LEIJONA

Älä vedä johtopäätöksiä pelkkien aavistusten perusteella. Tarvitset enemmän tietoa, eikä rauhallinen ajatusten vaihtaminenkaan tekisi pahaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla