Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmisiä, joiden kanssa yhteydenpito on viime aikoina vähentynyt. On aika ottaa hoitaaksesi uusia, haastavia velvollisuuksia. Etsi itsestäsi toisenlaisia puolia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Satsaa valinnoillasi rauhaan ja harmoniaan. Nyt ei ole aika kehittää vanhasta konfliktista entistä pahempaa sotkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Pidä salaisuudet tiukasti omana tietonasi. Sinulla on selkeä päämäärä, joka pitää sinut kiireisenä. Huolimattomuusvirheisiin kompastuminen olisi tyhmää.

 

JOUSIMIES

Keskity tekemään sovittuja juttuja aikatauluja kunnioittaen. Älä seuraa sokeasti laumaa, vaan käytä päätäsi päätöksissäsi. Mielipiteelläsi on väliä.

 

KAURIS

Vedä henkeä ja mieti, mitä olet sanomassa. Puhut tänään helposti sivu suusi, jos annat tunteillesi vallan. Hillitse impulsiivista puoltasi.

 

VESIMIES

Virallisten tahojen kanssa on oltava tarkkana. Pidä huoli siitä, että paperisi ovat hyvässä järjestyksessä. Kiinnitä huomiota myös terveyteesi.

 

KALAT

Ole hienotunteinen ihmissuhdeasioissa. Kuuntele tarkkaavaisesti, jotta sinulta ei menisi mitään tärkeää ohi. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

OINAS

Voit olla tänään avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Positiivinen asenne on paras valttisi. Älä lannistu ensimmäisten takaiskujen osuessa kohdalle.

 

HÄRKÄ

Älä anna kenenkään pakottaa sinua muottiin, joka ei sovi sinulle. Etene asioissa omassa tahdissasi. Sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

KAKSONEN

Pysy liikkeessä. Nyt ei auta hidastaa tahtia tai odotella, että joku muu tekisi siirrot puolestasi. Keskity itseesi muiden miellyttämisen sijaan.

 

RAPU

Pidä tunteesi hallinnassasi. Nyt ei ole hyvä hetki lainailla rahaa tai tavaroita kaverille. Kotona tai perhepiirissä on meneillään jotain jännittävää.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat sinua ymmärtävän ihmisen kanssa. Henkinen tuki tekee hyvää ja motivoi. Sinun on tiedettävä, kuka on puolellasi ja kuka ei.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla