Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmisiä, joiden kanssa yhteydenpito on viime aikoina vähentynyt. On aika ottaa hoitaaksesi uusia, haastavia velvollisuuksia. Etsi itsestäsi toisenlaisia puolia.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Satsaa valinnoillasi rauhaan ja harmoniaan. Nyt ei ole aika kehittää vanhasta konfliktista entistä pahempaa sotkua.

 

SKORPIONI

Pidä salaisuudet tiukasti omana tietonasi. Sinulla on selkeä päämäärä, joka pitää sinut kiireisenä. Huolimattomuusvirheisiin kompastuminen olisi tyhmää.

 

JOUSIMIES

Keskity tekemään sovittuja juttuja aikatauluja kunnioittaen. Älä seuraa sokeasti laumaa, vaan käytä päätäsi päätöksissäsi. Mielipiteelläsi on väliä.

 

KAURIS

Vedä henkeä ja mieti, mitä olet sanomassa. Puhut tänään helposti sivu suusi, jos annat tunteillesi vallan. Hillitse impulsiivista puoltasi.

 

VESIMIES

Virallisten tahojen kanssa on oltava tarkkana. Pidä huoli siitä, että paperisi ovat hyvässä järjestyksessä. Kiinnitä huomiota myös terveyteesi.

 

KALAT

Ole hienotunteinen ihmissuhdeasioissa. Kuuntele tarkkaavaisesti, jotta sinulta ei menisi mitään tärkeää ohi. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

OINAS

Voit olla tänään avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Positiivinen asenne on paras valttisi. Älä lannistu ensimmäisten takaiskujen osuessa kohdalle.

 

HÄRKÄ

Älä anna kenenkään pakottaa sinua muottiin, joka ei sovi sinulle. Etene asioissa omassa tahdissasi. Sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

KAKSONEN

Pysy liikkeessä. Nyt ei auta hidastaa tahtia tai odotella, että joku muu tekisi siirrot puolestasi. Keskity itseesi muiden miellyttämisen sijaan.

 

RAPU

Pidä tunteesi hallinnassasi. Nyt ei ole hyvä hetki lainailla rahaa tai tavaroita kaverille. Kotona tai perhepiirissä on meneillään jotain jännittävää.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat sinua ymmärtävän ihmisen kanssa. Henkinen tuki tekee hyvää ja motivoi. Sinun on tiedettävä, kuka on puolellasi ja kuka ei.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.