Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Sinun on osattava sanoa tänään ei. Kaikkeen ei tarvitse suostua, etenkään jos omat periaatteesi joutuvat siinä sivussa lytätyiksi. Muista pitää puoliasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Hyppää mukaan hauskan porukan keskelle tai lähde tutustumaan uuteen ympäristöön. On aika tutkia mahdollisuuksiasi lähitulevaisuuden varalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Saat tänään ansaittuja kehuja saavutuksistasi. Älä ujostele huomiota, vaan ota siitä ilo irti. Ystävälläsi on sinulle hyviä uutisia.

 

SKORPIONI

Luvassa on mielipide-eroja. Älä hermostu pikkujutusta, vaan anna sen valua yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Diplomatia on nyt tarpeen.

 

JOUSIMIES

Hoida hommat siten kuin itsellesi parhaiten sopii. Et voi seurata liian tarkkaan muiden tekemisiä, jos haluat olla uskollinen itsellesi. Kuuntele intuitiotasi.

 

KAURIS

Juttele suunnitelmistasi läheisen ihmisen kanssa. Tarvitset kokeneemman neuvoja tai ainakin hyvän kaverin tukea. Joku pyytää sinulta palvelusta.

 

VESIMIES

Pidä impulssisi kurissa. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittäydyt tunteidesi vietäväksi. Keskity tänään yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Pidä heikomman puolia tänään. Olet oikea henkilö selvittämään konfliktitilanteen nopeasti pois alta. Tilannetajusi ja tunneälysi säästävät sinut paljolta.

 

OINAS

Pysähdy ja pidä tilannepäivitys. Älä ryntää tekemään päätöksiä, ennen kuin pöly on laskeutunut. Kiirehtimiseen ei ole mitään syytä.

 

HÄRKÄ

Älä heitä hukkaan työpanostasi. Yksi takaisku ei vielä merkitse katastrofia. Ota rauhallisesti ja palaa askel taaksepäin tarkastellaksesi vaihtoehtojasi.

 

KAKSONEN

On aika satsata kotiin ja perheeseen. Joku lähelläsi tarvitsee tänään apuasi. Muista muotoilla sanasi huolella neuvoja antaessasi.

 

RAPU

Epätavallinen kohtaaminen sytyttää mielikuvituksesi eloon. Ota kaikki irti tapaamisestanne. Kyseessä voi olla ihminen, joka on tullut elämääsi jäädäkseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla