Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

LEIJONA

Pidä tunteesi hallinnassasi. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa muutokset vastaan. Vastavirtaan uiminen on energian haaskausta.

 

NEITSYT

Jätä juorut omaan arvoonsa. Oma maineesi on pian uhan alla, jos lähdet mukaan huhujen levittämiseen. Tarjoa optimismia kritiikin sijaan.

 

VAAKA

On aika siirtyä sanoista tekoihin. Konkreettiset ratkaisut vievät asioita eteenpäin. Ota yhteyttä ihmisiin, joilla oli ennen tukevampi asema elämässäsi.

 

SKORPIONI

Tee pieniä parannuksia kotiisi. Viihtyvyyteen panostaminen kannattaa. Tarvitset asuinympäristön, jossa voit levätä ja ladata akkusi.

 

JOUSIMIES

Maiseman vaihtaminen tekee hyvää. Pääsi täyttyy hyvistä ideoista, joita on päästävä testaamaan käytännössä. Ota taustoista huolellisesti selvää.

 

KAURIS

Kokeile jotain uutta. Kerää rikastuttavia kokemuksia jaa ratkaisusi niihin nojaten. Anna omaa tilaa myös ihmisille ympärilläsi.

 

VESIMIES

Älä sulje rakkaitasi suunnitelmiesi ulkopuolelle. Anna heidän vaikuttaa päätöksiisi. Kuunteleminen ja vastavuoroisuus menevät kaiken muun edelle.

 

KALAT

Päivitä odotuksesi ajan tasalle. Saatat kokea pettymyksiä, jos odotat liian suuria. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

OINAS

Uskalla ottaa oma tilasi ja nauti saamastasi huomiosta. Ystävällisyys avaa tänään ovia. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

HÄRKÄ

Pidä elämäsi yksikertaisena. On pitkälti omasta asenteestasi kiinni, miten mutkikkaaksi tilanne muodostuu. Tähtää vakauteen ja harmoniaan.

 

KAKSONEN

Lähde tapaamaan ihmisiä tai kutsu kaverit koolle illanistujaisiin. Ilmassa on romantiikkaa. Vanha tuttu yllättää sinut iloisesti.

 

RAPU

Pysyttele kotona, jos tarvitset omaa rauhaa. On aika ottaa rennosti ja suunnitella vähin äänin alkavaa syksyä. Nyt ei ole paras hetki vakaville keskusteluille.