Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

LEIJONA

Pidä tunteesi hallinnassasi. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa muutokset vastaan. Vastavirtaan uiminen on energian haaskausta.

 

NEITSYT

Jätä juorut omaan arvoonsa. Oma maineesi on pian uhan alla, jos lähdet mukaan huhujen levittämiseen. Tarjoa optimismia kritiikin sijaan.

 

VAAKA

On aika siirtyä sanoista tekoihin. Konkreettiset ratkaisut vievät asioita eteenpäin. Ota yhteyttä ihmisiin, joilla oli ennen tukevampi asema elämässäsi.

 

SKORPIONI

Tee pieniä parannuksia kotiisi. Viihtyvyyteen panostaminen kannattaa. Tarvitset asuinympäristön, jossa voit levätä ja ladata akkusi.

 

JOUSIMIES

Maiseman vaihtaminen tekee hyvää. Pääsi täyttyy hyvistä ideoista, joita on päästävä testaamaan käytännössä. Ota taustoista huolellisesti selvää.

 

KAURIS

Kokeile jotain uutta. Kerää rikastuttavia kokemuksia jaa ratkaisusi niihin nojaten. Anna omaa tilaa myös ihmisille ympärilläsi.

 

VESIMIES

Älä sulje rakkaitasi suunnitelmiesi ulkopuolelle. Anna heidän vaikuttaa päätöksiisi. Kuunteleminen ja vastavuoroisuus menevät kaiken muun edelle.

 

KALAT

Päivitä odotuksesi ajan tasalle. Saatat kokea pettymyksiä, jos odotat liian suuria. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

OINAS

Uskalla ottaa oma tilasi ja nauti saamastasi huomiosta. Ystävällisyys avaa tänään ovia. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

HÄRKÄ

Pidä elämäsi yksikertaisena. On pitkälti omasta asenteestasi kiinni, miten mutkikkaaksi tilanne muodostuu. Tähtää vakauteen ja harmoniaan.

 

KAKSONEN

Lähde tapaamaan ihmisiä tai kutsu kaverit koolle illanistujaisiin. Ilmassa on romantiikkaa. Vanha tuttu yllättää sinut iloisesti.

 

RAPU

Pysyttele kotona, jos tarvitset omaa rauhaa. On aika ottaa rennosti ja suunnitella vähin äänin alkavaa syksyä. Nyt ei ole paras hetki vakaville keskusteluille. 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita. On aika päivittää kuulumisia. Saatat saada siinä sivussa hyödyllisiä neuvoja tulevaa varten.

 

NEITSYT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika ottaa riski ja tehdä jotain aivan uutta ja erilaista. Verkostoista on tänään paljon hyötyä.

 

VAAKA

Saat tänään aikaan paljon hyvää. Positiivista energiaasi on vaikea vastustaa. Ota ongelmat käsittelyyn yksi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ole optimisti ja katso sinnikkäästi tilanteen kuin tilanteen hyviä puolia. On luovien projektien ja uusien haasteiden aika. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Pidä tauko arjesta ja tee jotain rentouttavaa. Uusi ympäristö tekisi sinulle hyvää. Selvitä raha-asiat pois alta mahdollisimman nopeasti.

 

KAURIS

Käänny auktoriteettihahmon puoleen, kun ongelmia ilmaantuu. Hoida sopimukset ja muut viralliset asiat pois alta aikatauluja kunnioittaen.

 

VESIMIES

Panosta itseesi. Tänään on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi. Hemmottele itseäsi ostamalla jotain hauskaa ja syömällä hyvin.

 

KALAT

Pidä tunteesi aisoissa. Päivä sisältää tiukkoja tilanteita, joissa keskustelu kiihtyy nopeasti. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos koet tarvitsevasi rauhaa.

 

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkuus on nyt valttia. Järjestä aikatauluihisi tilaa ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi välittämättä muiden mielipiteistä. Älä odottele muiden tekevän asioita puolestasi.

 

KAKSONEN

Panosta ihmissuhteisiin. Ole valmis tekemään muutoksia ja kuuntele jatkuvasti muiden toiveita. Avoimuus on hyvä alku.

 

RAPU              

Pyydä kaverin apua ideasi kehittämiseen. Olet täynnä virtaa, mikä saa ihmiset lähtemään helposti mukaasi. Hyvä asenteesi tarttuu.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat valtavasti energiaa perheeltä ja ystäviltäsi. Vietä aikaa ihmissuhteille omistautuen ja läheisiäsi kuunnellen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos johtaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tapaat ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Ole avoin ehdotuksille.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Sinun on valittava itse, mikä on juuri sinulle tärkeää. Voit saada tänään muutoksia aikaan lähtemällä liikkeelle.

 

SKORPIONI

Etene hitaasi ja rauhallisesti. Suurten ideoiden aika koittaa myöhemmin. Nyt on panostettava ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun.

 

JOUSIMIES

Tunne-elämässäsi myrskyää, eikä pettymyksiltä voi välttyä. Joku ei ole kanssasi rehellinen, mistä sotku syntyy. Älä sorru valehtelemiseen omalta puoleltasi.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta. Päätä ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta. Vasta sitten voit nähdä asioissa konkreettista liikettä.

 

VESIMIES

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Kuuntele ja tarkkaile, niin opit paljon. Hermostuminen olisi nyt huonoin mahdollinen ratkaisu.

 

KALAT

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä itsesi turvassa kohtuuttomilta vaatimuksilta ja uskalla kieltäytyä tarvittaessa. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoituksia. Joku yrittää tuputtaa sinulle omia näkemyksiään. Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Erilaiset ajattelutavat ja vaikutteet tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä vie sinut pitkälle. Älä lannistu takaiskujen edessä. Sisulla ja päättäväisyydellä pääset läpi esteistä.

 

RAPU

Kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla. Keräät pisteitä rohkeudella ja avoimuudella. Tarjoa ehdotuksia ja kuuntele huolellisesti vastauksia.