Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Uskalla ajatella eri tavalla kuin muut. Kun kohtaat vastalauseita tai kritiikkiä, tee parhaasi asettuaksesi keskustelukumppanisi asemaan. Kaikki on nyt kiinni kommunikaatiosta.

LEIJONA

Tee jotain fyysisesti haastavaa. On aika lähteä tutustumaan uuteen ympäristöön tai urheilulajiin. Nauti omasta ajastasi tai kutsu hyvä ystävä seuraksesi.

NEITSYT

Älä unohda kaiken hulinan keskellä sitä, mikä sinulle on tärkeää. Joku saattaa käyttää sinuun epäreiluja temppuja tänään, ellet ole tarkkana. Muista pitää puoliasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Lähde liikkeelle. Valikoi tarkkaan, mihin käytät energiaasi. Vanhojen asioiden uudestaan läpi murehtiminen ei auta sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Muutos osuu oikeaan kohtaan. Ota kaikki uusi vastaan mielenkiinnolla ja uteliaisuudella. Nyt on aika haaveilla ja esittää toiveita.

JOUSIMIES

Nyt ei kannata jättää mitään sattuman varaan. Ole oma-aloitteinen ja ahkera. Annat itsestäsi mieleenpainuvan kuvan sanomalla, mitä ajattelet.

KAURIS

Kiinnitä huomiota läheistesi hyvinvointiin. Näköpiirissä voi nyt olla joku, joka ei osaa muotoilla avuntarvettaan. Kuuntelemisella pääset pitkälle.

VESIMIES

Käytä mielikuvitustasi kaikessa, mihin ryhdyt. Nyt kannattaa unohtaa vanhat kaavat ja kokeilla jotain astetta repäisevämpää. Luova puolesi on sinulle hyvää mainosta.

KALAT

Älä hyppää asioiden edelle. Perusteellinen taustatyö on paikallaan ennen suurten siirtojen tekemistä. Kaikki eivät välttämättä tue suunnitelmiasi.

OINAS

On hyvä hetki lykätä liikkeelle elämäntapamuutoksia. Henkinen kasvu, itsetutkiskelu ja hyvinvointi ovat nyt etusijalla. Suuntaa kohti asioita, jotka vetävät sinua puoleensa.

HÄRKÄ

Anna mielikuvituksesi laukata. Älyttömältä tuntuva idea voi olla nyt juuri sitä, mitä tarvitset. Älä anna vanhojen epävarmuuksien rajoittaa.

KAKSONEN

On aika ottaa suuri harppaus eteenpäin. Sinulla on käsissäsi projekti tai ihmissuhdekysymys, joka vaatii selkeyttä. Aloita asian edistäminen jo tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla