Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Saat muutoksia liikkeelle olemalla aito ja välitön. Näytä, että asiasi on sinulle tärkeä. Intosi tarttuu helposti ihmisiin ympärilläsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Pidä sinulle uskottu salaisuus turvassa. Valmistaudu paljastamaan se vasta sitten, kun hetki on siihen sopiva. Vältä muutenkin turhan äkkinäisiä liikkeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Lähde sinne, missä tapahtuu. Kaikki on nyt kiinni omasta aktiivisuudestasi. Osoita olevasi tosissasi ja luottamuksen arvoinen.

 

VAAKA            

Kokeile uutta tapaa taloudellisen tilanteesi hoitamiseen. Kekseliäisyys on nyt valttia. Olet pian askeleen edellä muita.

 

SKORPIONI

Ota tunnepitoinen asia puheeksi. Sitä ei auta enää lykätä tuonnemmaksi. Ole avoin ja kerro omista toiveistasi tulevaisuuden suhteen.

 

JOUSIMIES

Tarkastele vaihtoehtojasi lähitulevaisuuden suhteen. Sinulta on ehkä jäänyt jotain merkittävää huomaamatta. Ole valmis lähtemään pois mukavuusalueeltasi.

 

KAURIS

Tee asiat omalla tavallasi. Rohkeus ja omaperäisyys ovat nyt parhaat valttisi. Etsi rajoja ja kokeile uusia tapoja hoitaa tuttua kuviota.

 

VESIMIES

Käy suunnitelmasi läpi suurennuslasin kanssa. Nyt ei ole syytä kiirehtiä asioissa eteenpäin, ennen kuin olet varma asiastasi. Yksityiskohdilla on väliä.

 

KALAT

Sinulla on paljon annettavaa tänään. Ole valmis ottamaan tila haltuun silloin, kun siihen ilmaantuu mahdollisuus. Älä ujostele saamaasi huomiota.

 

OINAS

Tiedät, mitä haluat. Päättäväisyytesi vie sinut läpi mistä tahansa esteistä. Muista tarkistaa yhteisissä asioissa, että tekemäsi ratkaisut sopivat kaikille.

 

HÄRKÄ

Tunteenpurkaus auttaa sinua huomaamaan, mikä sinulle on tärkeää tällä hetkellä. Sen jälkeen sinun on paljon helpompi hakea uutta suuntaa.

 

KAKSONEN

Avoin mieli vie sinut uusiin seikkailuihin. Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Poimi mukaasi hyödylliset tiedot tulevaa varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla