Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde rohkeasti kokeilemaan siipiäsi. Nyt on aika ottaa rennosti ja antaa vaiston viedä. Ostoskierros tai vanhojen kavereiden tapaaminen tekee hyvää.

 

LEIJONA

Sinulla ei ole kiire minnekään. Älä anna periksi ihmiselle, joka kasaa sinulle paineita. Tee päätöksesi omassa tahdissasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Pidä tavoitteesi päällimmäisenä mielessäsi. Sisusi vie sinut läpi päivän haasteista.

 

VAAKA

Kerro läheisellesi siitä, mikä huolettaa. Saat häneltä tukea ja hyviä vinkkejä eteenpäin jatkamiseen. Kaikki on mahdollista, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät.

 

SKORPIONI

Vihan tunteisiin on turha tuhlata aikaa. Päästä irti menneisyyden lastista ja siirry asioissa eteenpäin. Tapaat mielenkiintoisen ihmisen.

 

JOUSIMIES

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Anna jokaiselle tilaa jättämättä ketään huomiotta. Tee parhaasi välttääksesi konfliktit.

 

KAURIS

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Kiihtyvä keskustelu saattaa karata käsistä, jos annat impulsseillesi vallan. Muutokset ovat tervetulleita.

 

VESIMIES

Älä anna menneisyyden hahmon tulla pilaamaan nykyhetken kuvioitasi. Tärkeintä on keskittyä siihen, mitä olet tekemässä. Käytännönläheisyys kannattaa.

 

KALAT

Luvassa on muutoksia. Ole valmis ehdottamaan ja mukautumaan uusiin kuvioihin. Joustavuudesta saa nyt paljon pisteitä.

 

OINAS

Älä tyydy tänään liian vähään. Satsaa kaikkesi peliin, jos projektisi on sinulle tärkeä. On aika juhlistaa hyviä uutisia.

 

HÄRKÄ

Älä tee suuria päätöksiä turhan keveistä syistä. Lähistöllä liikkuu ihminen, joka yrittää hankaloittaa suunnitelmiasi.

 

KAKSONEN

Vie loppuun asti kauan sitten aloittamasi projekti. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi pyörii. Päättäväisyys vie sinut läpi päivän haasteista.      

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla