Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde rohkeasti kokeilemaan siipiäsi. Nyt on aika ottaa rennosti ja antaa vaiston viedä. Ostoskierros tai vanhojen kavereiden tapaaminen tekee hyvää.

 

LEIJONA

Sinulla ei ole kiire minnekään. Älä anna periksi ihmiselle, joka kasaa sinulle paineita. Tee päätöksesi omassa tahdissasi.

 

NEITSYT

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Pidä tavoitteesi päällimmäisenä mielessäsi. Sisusi vie sinut läpi päivän haasteista.

 

VAAKA

Kerro läheisellesi siitä, mikä huolettaa. Saat häneltä tukea ja hyviä vinkkejä eteenpäin jatkamiseen. Kaikki on mahdollista, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät.

 

SKORPIONI

Vihan tunteisiin on turha tuhlata aikaa. Päästä irti menneisyyden lastista ja siirry asioissa eteenpäin. Tapaat mielenkiintoisen ihmisen.

 

JOUSIMIES

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Anna jokaiselle tilaa jättämättä ketään huomiotta. Tee parhaasi välttääksesi konfliktit.

 

KAURIS

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Kiihtyvä keskustelu saattaa karata käsistä, jos annat impulsseillesi vallan. Muutokset ovat tervetulleita.

 

VESIMIES

Älä anna menneisyyden hahmon tulla pilaamaan nykyhetken kuvioitasi. Tärkeintä on keskittyä siihen, mitä olet tekemässä. Käytännönläheisyys kannattaa.

 

KALAT

Luvassa on muutoksia. Ole valmis ehdottamaan ja mukautumaan uusiin kuvioihin. Joustavuudesta saa nyt paljon pisteitä.

 

OINAS

Älä tyydy tänään liian vähään. Satsaa kaikkesi peliin, jos projektisi on sinulle tärkeä. On aika juhlistaa hyviä uutisia.

 

HÄRKÄ

Älä tee suuria päätöksiä turhan keveistä syistä. Lähistöllä liikkuu ihminen, joka yrittää hankaloittaa suunnitelmiasi.

 

KAKSONEN

Vie loppuun asti kauan sitten aloittamasi projekti. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi pyörii. Päättäväisyys vie sinut läpi päivän haasteista.      

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi tänään. Rikas mielikuvituksesi voi pelastaa sinut hankalasta tilanteesta ja avata uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Satsaa enemmän kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. Lähipiirisi tarvitsee sinua, joten järjestä heille aikaa. Järkeilyllä pääset pitkälle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi sekoittaa ajatuksiasi. Olet tekemässä päätöstä, josta et selviä ilman kylmiä hermoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VAAKA

Lähde mukaan auttamaan kiinnostavan projektin pariin. Eleesi huomataan ja sitä arvostetaan ympärilläsi. Viehätysvoimasi on huipussaan.

 

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille. Joku lähestyy sinua kiinnostavan idean kanssa. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Hoida työasiat nopeasti ja tehokkaasti. Ripeys on tänään valttia, sillä loppupäivällä on sinulle mukavampaa annettavaa.

 

KAURIS

Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi. Saatat tulla tehneeksi höyrypäissäsi jotain, mitä kadut jälkeenpäin. Tee ratkaisut kylmään järkeen luottaen.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Erityisesti rahan kanssa on parasta pitää jalat maassa. Säästä suuret hankinnat toiseen kertaan.

 

KALAT

Tarjoa osaamistasi ja ideoitasi apuna muille. Saatat pelastaa kaverisi päivän eleelläsi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sotkea suunnitelmiasi. Pidä pää kylmänä ja ajatukset olennaisessa. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Älä jää väittämään vastaan. Haluat saada asioita tehtyä, eikä nyt ole aika tarttua pikkuseikkoihin. Kanna vastuu teoistasi joka tilanteessa.

 

KAKSONEN

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Ole suora sanoissasi ja uskalla vaatia muilta samaa. Rehellisyys auttaa hankalan tilanteen setvimisessä.  

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On uusien alkujen aika. Olet pääsemässä asioissa eteenpäin ja liikkumassa kohti jännittäviä käänteitä. Älä anna valtaa negatiivisille tunteille.

 

LEIJONA

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Varmista, ettei kukaan ole aikeissa manipuloida sinua. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Muuta asiat, jotka eivät istu omiin näkemyksiisi. Seuraa toiveitasi ja halujasi loppuun asti.

 

VAAKA

Suuntaa sinne, minne nenäsi vie sinut. Etsi elämääsi lisää vapautta ja ilon tunnetta. Pääset tavoitteisiisi helposti, jos unohdat stressin omaan arvoonsa.

 

SKORPIONI

Älä anna vihan ottaa valtaa. Pääset näpäyttämään sinua loukannutta ihmistä ennemmin tai myöhemmin. On aika tähdätä täydellisyyteen.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi tarkkaan kohteeseen, niin saat enemmän aikaan. Tänään on satsattava etenkin raha-asioihin. Ota vahvuutesi käyttöön.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä hankaliin ihmisiin ja negatiivisiin ajattelumalleihin. Ympäröi itsesi ihmisillä, joihin voit luottaa. Mielipiteiden vaihtaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Pidä hyvää huolta raha-asioista ja terveydestäsi. Hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. On loistava hetki uuden projektin aloittamiselle.

 

KALAT

Pidä silmät auki pahantahtoisten ihmisten varalta. Kyseenalaista kaikki, niin säästyt turhilta kolhuilta. Liikkeellä on nyt kaikenlaista porukkaa.

 

OINAS

On aika istua suunnittelemaan tulevaa. Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin jaat ajatuksesi muiden kanssa. Läheiselläsi saattaa olla sinulle moitteita.

 

HÄRKÄ

Muutokset tekevät hyvää. Älä silti hyppää täysin sokkona tuntemattomaan. Erityisesti rahakysymyksissä on tehtävä taustatyötä.

 

KAKSONEN

Tee se, mikä sinun on tehtävä. Pidä ennen kaikkea kiinni sovituista jutuista. Älä anna kenenkään syyllistää sinua toimimaan.