Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Haasta itsesi niin fyysisesti kuin älyllisestikin. Itsevarmuus vie sinut pitkälle tänään. Kohdallesi osuu nyt varteenotettavia tilaisuuksia kuin liukuhihnalta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Pidä yksityiselämääsi koskevat seikat omana tietonasi. Liian huoleton avautuminen johtaa tänään vain ongelmiin. Silmät kannattaa pitää auki joka hetki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Apua on tulossa. Ole valmis uhraamaan tärkeälle projektille tai ihmissuhteelle aikaasi ja energiaasi. Huomaat pian panoksesi kantavan hedelmää.

 

NEITSYT

Saatat hyvinkin päätyä muuttamaan mielipiteesi tänään tärkeästä asiasta. Ota kaikki irti tarjolla olevasta tiedosta. Pysy askeleen edellä muita.

 

VAAKA            

Suuntaa aikasi ja energiasi itsesi kehittämiseen. Ole aina valmis oppimaan uutta ja kuuntelemaan rakentavaa kritiikkiä. Lähde seuraamaan unelmiasi.

 

SKORPIONI

Mene kaverille avuksi, mutta pidä huolta myös omista hommistasi. Sinun ei tarvitse mennä korjaamaan muiden aikaan saamia sotkuja. Rohkaiseminenkin voi auttaa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi, sillä saat siltä hyviä ohjeita. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Onni potkaisee sinua epätodennäköisessä paikassa.

 

KAURIS

Pidä kiinni sovituista jutuista. Anna muiden mennä omia reittejään ja keskity siihen, mitä olet tekemässä. Perhepiirissä puhaltavat muutokset tuulet.

 

VESIMIES

Tee muutoksia elämääsi oikeista syistä. Päivä tuo elämääsi ristiriitoja, joita ei kannata säikähtää. Uteliaisuus ja kekseliäisyys ovat avaimia eteenpäin.

 

KALAT

Tärkeintä on olla tehokas. Kieltäydy ottamasta vastaan huonoja vaikutteita ja pidä tarvittaessa etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin. Pelaa korttisi fiksusti.

 

OINAS

On aika pitää tilannepäivitys itsesi kanssa. Muutama täsmällinen siirto helpottaa asioita huomattavasti. Usko itseesi ja seuraa intuitiotasi.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu tänään. Saat kuulla yllättävää tietoa, mikä saa sinut näkemään tilanteen uudessa valossa. Nyt ei kannata suunnitella tulevaa turhan tarkasti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla