Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Raivaa kotiisi tilaa ja anna tarpeettomiksi käyneet tavarat kiertoon. Pidä varasi manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Kuuntele itseäsi.

KAKSONEN

Oma-aloitteisuus kannattaa. Ole aikaisin liikkeellä ja näytä esimerkkiä muiden odottamisen sijaan. Valittaminen ei hyödytä ketään.

RAPU

Ota muutokset uteliaana vastaan. Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille ja suhtaudu vaikeisiinkin asioihin haasteina. Onni on tänään puolellasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

On aika uudistaa asioita reippain ottein. Anna menneiden unohtua ja lykkää liikkeelle jotain aivan uutta. Joku yrittää houkutella sinua väärälle polulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Tarkkaile tilannetta kaikessa rauhassa. Sinulla on nyt hyvin aikaa punnita arvokysymyksiä ja pohtia, mihin haluat suunnata energiasi seuraavaksi.

VAAKA

Ota etäisyyttä oikutteleviin ihmisiin. Keskity vaalimaan tasapainoa kaikilla elämäsi osa-alueilla. Se saattaa tarkoittaa seurasi tarkempaa seulomista.

SKORPIONI

Kohdallesi osuu lupaavalta kuulostava tarjous. Epävarmat ajat eivät ole vielä ohi, mutta älä anna sen lannistaa. Nauti eteesi tupsahtavista yllätyksistä.

JOUSIMIES

Hoida sovitut jutut pois alta. Huomiseen lykkääminen ei tuo kuvioon mitään positiivista. Tyhjennät tehokkuudella mielestäsi tilaa muille asioille.

KAURIS

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Muista, ettei mikään olotila ole ikuinen. Muistuta itseäsi tarpeen tullen muista vaihtoehdoistasi.

VESIMIES

Päivä tuo tullessaan viivästyksiä ja muita kömmähdyksiä. Älä anna pikkujutun käydä hermoillesi. Kärsivällisyys tuo pisteet kotiin.

KALAT

Saatat tuntea kutsua ihmisten auttamiseen. Ota selvää siitä, mitä voisit tehdä. Vahvuutesi pääsevät nyt oikeuksiinsa.

OINAS

On aika tehdä elämästäsi yksinkertaisempaa. Älä anna pikkuasian kasvaa ulos mittasuhteistaan päivääsi pilaamaan. Keskity omaasi ja rakkaittesi hyvinvointiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla