Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana kotiin liittyvissä käytännön kysymyksissä. Pinnan alla saattaa kyteä jotain tärkeämpää. Nyt on tehtävä kompromisseja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Pidä yksityisasiasi salassa uteliailta. Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Turvallisuus on tänään pääasia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Ota motivoiva haaste vastaan. Tarvitset päivääsi jännitystä ja kipinöitä. Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä muut ympärilläsi aikovat.

 

LEIJONA

Sinun olisi hyvä löytää hyödyllinen kohde, johon voit rauhassa suunnata energiasi. Tunteet kiehahtavat tänään helposti yli. Ole rehellinen itsellesi.

 

NEITSYT

Älä aliarvioi itseäsi. Hyvä itseluottamus vie sinut pitkälle tänään. Ota palaute vastaan rakentavassa hengessä ja tee sen pohjalta parannuksia.

 

VAAKA            

Maalaisjärki pelastaa sinut tänään monesta pulasta. Älä tee asioista tarpeettoman mutkikkaita. Keskity yhteen pulmaa kerrallaan ja muista hengittää.

 

SKORPIONI

Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka tajuavat ajatusmaailmaasi. Henkinen tuki tekee sinulle ihmeitä. Löydät tänään uutta motivaatiota.

 

JOUSIMIES

Tee sitä, mikä tuntuu oikealta. Kaikelle ei ole tänään järjellistä selitystä. On aika antaa tilaa romantiikalle ja antaa virran viedä.

 

KAURIS

Sinun on tiedostettava rajasi tänään, jotta säästyisit onnettomuuksilta. Älä arvioi jaksamistasi yläkanttiin. Turvallisuus on pääasia.

 

VESIMIES

On aika vähentää puhetta ja lisätä konkreettista toimintaa. Tärkeintä on, että saat jotain aikaan. Älä vaivaa päätäsi pikkujutuilla.

 

KALAT

Älä ota liikaa hoitaaksesi. On tärkeää, että annat itsellesi luvan nauttia olostasi ja vetää henkeä. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä ensisijaisesti tarvitaan.

 

OINAS

Mieti omia tavoitteitasi. On aika pitää tauko arkisesta pyörityksestä ja omistautua sille, mikä sinulle on tällä hetkellä tärkeintä. Uskalla ajatella omaa parastasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla