Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Asiat liikkuvat yllättäen eteenpäin. Valikoi tarkkaan, kenelle sinun kannattaa kertoa koko totuus. Yksityisyytesi on suojelemisen arvoinen.

KALAT

Raha-asioissa saattaa osua kohdalle takaisku. Hoida tänään hommasi itsenäisesti. Turhat välikädet vain hidastavat kuvioita.

OINAS

Hyviä tilaisuuksia osuu nyt kohdallesi jatkuvalla syötöllä. On tärkeää, että tiedät, mitä olet tekemässä. Muistuta itseäsi tärkeimmästä tavoitteestasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Vietä aikaa seurassa, jossa olet parhaimmillasi. Ideasi saavat hyvän vastaanoton. On aika laatia tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Moni asia vaatii nyt pientä hienosäätöä. Ole kärsivällinen, sillä mikään ei tapahdu tänään nopeasti. Pitkät hermot palkitaan myöhemmin.

RAPU

Pidä perusasiat kunnossa. Nyt kannattaa olla tunnollinen ja tarkistaa olennaiset yksityiskohdat pariin kertaan. Erityisesti työ vaatii nyt keskittymiskykyä.

LEIJONA

Impulsiiviset vedot eivät tiedä tänään hyvää. Pidä matalaa profiilia ja keskity ennen kaikkea kuuntelemiseen. Tarjolla on arvokasta tietoa.

NEITSYT

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Yritä olla ylireagoimatta pikkujuttuun. Sinulla voi nyt olla taipumusta ottaa asiat liian henkilökohtaisesti.

VAAKA

Älä anna ulkopuolisten hämmentää sinua. Anna kommenttien mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Kuuntele sen sijaan vaistoasi.

SKORPIONI

Rohkeus on tänään avainsana. Ylitä itsesi, oli kyse sitten työkuviosta tai ihmissuhderintamasta. Saat hyvän vinkin, joka kannattaa painaa mieleen.

JOUSIMIES

Pidä yksityisasiat omana tietonasi. Huomio suuntautuu tänään sinuun. Viehätysvoimasi vetää porukkaa puoleesi harvinaisen tehokkaasti.

KAURIS

Päivä tarjoaa paljon kiinnostavaa tietoa, josta on hyötyä tulevaisuudessa. On hyvä hetki lykätä liikkeelle elintapamuutoksia. Pienikin ryhtiliike tekee ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla