Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Luota siihen, että satsauksesi kantaa hedelmää. Itseluottamus tekee tänään ihmeitä. Hyväksy väistämättömät muutokset sellaisinaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAURIS

Tietty kurinalaisuus on tänään hyväksi. Älä päästä itseäsi liian helpolla, vaan puske eteenpäin täydellä höyryllä. Taloudelliseen tilanteeseesi on luvassa muutoksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Käy läpi vaihtoehtojasi. Tieto on valtaa, joten ota vastaan kaikki mahdolliset vinkit. Kuuntele kuitenkin eniten omaa sisäistä ääntäsi.

 

KALAT

Ajatuksesi voivat olla tänään yhtä mylläkkää. Etsi päivästä aikaa itsellesi pelkkään rauhoittumiseen. Rakkauselämääsi on luvassa jotain jännittävää.

 

OINAS

On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin. Päivä voi olla uuden ystävyyden tai romanssin alku. Suuntaa eteenpäin avoimin mielin.

 

HÄRKÄ

Älä dramatisoi ongelmia turhaan. Päättäväisyydellä löydät järkevät, kaikille osapuolille sopivat ratkaisut. Nyt ei ole aika ottaa riskejä.

 

KAKSONEN

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi tänään. Voit oppia jotain uutta ja arvokasta, josta tulee olemaan hyötyä tulevaisuudessa. Anna luovan puolesi johdattaa.

 

RAPU

Satsaa omaan hyvinvointiisi. Pienilläkin muutoksilla on tänään väliä. Sujuvasti rullaava arki on kaiken hyvän perusta.

 

LEIJONA

Älä hermostu pikkujutuista. Hoida omat velvollisuutesi kunnialla, ja anna jokaisen tehdä oma osuutensa. Kierrä tarpeeton draama kaukaa.

 

NEITSYT

Pidä mielesi tavoitteissasi. Päivä saattaa koetella sinnikkyyttäsi pienillä takaiskuilla. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin.

 

VAAKA

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa sinun on hyvä olla. Älä anna negatiivisuuden ottaa valtaa. Valikoi huolella vaikutteet, jotka päästät mieleesi.

 

SKORPIONI

Mieti, mitä haluat ja suuntaa sitä kohti. On aika kääriä hihat ja lähteä liikkeelle. Seuraa sydämesi ääntä rakkauselämässäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla