Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ole kohtuullisen skeptinen saamasi tarjouksen suhteen. Nyt ei auta haksahtaa uskomaan kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Älä anna tunteidesi johtaa sinua harhaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Älä hermostu, vaikka sinulta pyydetään tänään ahkerasti apua. Se on vain merkki siitä, että läheisesi luottavat sinuun ja arvostelukykyysi. Ole reilu kaikkia kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Positiivinen asenne on paras valttisi tänään. Optimismilla löydät ratkaisuja silloinkin, kun muut luopuvat leikistä. Muutokset ovat tervetulleita.

 

HÄRKÄ

Anna tunteiden ja vaistosi johdattaa sinua. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu ja ole rehellinen hankalissakin paikoissa. Suoraselkäisyys vie sinut pitkälle.

 

KAKSONEN

Rehellisyys menee tänään kaiken muun edelle. Käänny asiantuntijan puoleen, jos epäilykset iskevät. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Joku tekee tänään siirron, joka ei sovi suunnitelmiisi alkuunkaan. Reagoi fiksusti nostamatta asiasta numeroa. Kylmä logiikka on paras ystäväsi tänään.

 

LEIJONA

Haluat nähdä muutoksia ja äkkiä. Sinun on kutenkin odotettava, että joku hyväksyy ehdotuksesi. Yksin et pääse kovin pitkälle.

 

NEITSYT

Pidä paussi vakavista asioista ja irrottele. Opit paljon tänään tapaamiltasi ihmisiltä. Päivä sisältää yllätyksiä alusta loppuun saakka.

 

VAAKA            

Kuuntele ja paina hyödylliset seikat mieleen. Sinun on aika valmistautua tuleviin haasteisiin. Testaa teoriaasi käytännössä jo ennen tosipaikan tuloa.

 

SKORPIONI

Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita. Saat neuvon yllättävältä taholta, eikä sitä ole välttämättä helppoa ottaa vastaan. Nöyryys auttaa sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Tiedät, mitä haluat. Matkalle ilmaantuu yllättäviä mutkia, ja saatat harmitella menneisyyden päätöksiäsi. Nouse nopeasti jaloillesi ja jatka eteenpäin improvisoiden.

 

KAURIS

Ota tunne-elämän asiat käsittelyyn. Sinun on aika nostaa esiin puheenaihe, joka on lähellä sydäntäsi. Viehätysvoimasi vie pitkälle tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla